Slimme biertap | Serveert een perfect biertje met één druk op een knop en verbetert de efficiëntie

26-1-2017

Pubinno is een snel groeiende technologie startup die Taptronics heeft ontwikkeld, ’s werelds eerste plug & play, slimme biertap die een perfecte bier serveert. Taptronics combineert robotica, data-analyse en sensoren aan de biervaten waardoor de efficiëntie kan worden verhoogd tot wel 20%. Het systeem kan elk type bier, op de ideale temperatuur en met de optimale hoeveelheid schuim op tap serveren.

Slimme biertap

De Taptronics van Pubinno serveert een perfect biertje, voor elke maat glas, met één druk op een knop. Het biedt tot 20% besparing bij restaurants en bars door het elimineren van verspilling en fraude. Taptronics ™ Smart Flow algoritme gebruikt parameters en gepatenteerde robotica om de beste drink ervaring te garanderen met precieze hoeveelheden.

Gegarandeerd perfect getapte biertjes voor je klanten, minder afval en actueel inzicht in het aantal verkochte biertjes en de voorraad via een app. Daarnaast zorgt het systeem voor standaardisatie bij al je verkooppunten, wordt dit de toekomst voor biertapinstallaties?

Website: pubinno

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.