Slapen, shoppen, genieten | Samenwerking Villa Ruimzicht en ‘Mooi Ben Jij’

11-3-2021

  • Slapen shoppen genieten bij Villa Ruimzicht
  • Slapen shoppen en genieten bij Villa Ruimzicht

We schrijven graag over samenwerkingen die een beetje buiten de geijkte paden treden en alhoewel we een samenwerking tussen een hotel en een modebedrijf wel vaker hebben gespot, is het onder deze omstandigheden wel een aantrekkelijk aanbod. Zoals Villa Ruimzicht aangeeft: “Wij kijken naar wat er nog wél kan!” Wij denken dat veel gasten toe zijn aan een bezoekje aan een modewinkel zoals in dit arrangement ‘Mooi Ben Jij’ en aan een avondje genieten van de keuken van restaurant Lokaal van Villa Ruimzicht en een nachtje buitenshuis slapen.  

Inspiratie? Kijk eens met welke lokale bedrijven jij leuke arrangementen kunt aanbieden en samen reclame kunt maken!  

Slapen, shoppen, genieten in Doetinchem  

Ik kan mij herinneren dat ik als stewardess naar New York vloog en van gasten in de eerste klas hoorden dat zij sliepen in een hotel vlak naast het modehuis Saks. Ze hadden ondertussen zo’n 30 jaar geleden al een arrangement geboekt waarbij de vrouw een shoptegoed kreeg als ze na sluitingstijd met een personal shopper kwam shoppen bij het modehuis. Zo oud zijn dit soort arrangementen en ik dus al! 😉Trouwens dit soort arrangement zijn natuurlijk nu ook gaaf voor hotels dichtbij bijvoorbeeld de Bijenkorf of andere high end modezaken!  

Villa Ruimzicht heeft nu samen met Mooi Ben Jij in Doetinchem een soortgelijk exclusief arrangement samengesteldAls je het boekt wordt je feestelijk ontvangen met een glaasje bubbels in de Villa en kun je samen met je vriend, man, zus, moeder of vriendin genieten van een personal shop moment mét stijladvies van een topstylist bij ‘Mooi Ben Jij’ in Doetinchem! Je geniet van een 4-gangen JRE menu van restaurant Lokaal, slaapt in één van hun lifestyle kamers en geniet de volgende ochtend van een uitgebreid ontbijt. Gaaf dat je een persoonlijk stijladvies en een shoptegoed t.w.v. € 125,= voor 2 personen krijgt bij ‘Mooi Ben Jij’! Hier kun je het arrangement boeken! 

Het enige wat jammer is dat je ’s avonds alleen in je hotelkamer kunt pronken met de nieuwe kleren, door de coronamaatregelen wordt het diner namelijk op je kamer geserveerd! Bekijk hier hun aanbieding! ^Marjolein  

Website: Mooi Ben Jij Villa Ruimzicht

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.