Slapen op het water in VIP woonboten

29-9-2015

23 september vond de officiële opening plaats van de nieuwe Center Parcs VIP woonboten in de oude jachthaven Marina De Eemhof. De luxe woonboten bieden een fantastisch uitzicht over het Eemmeer.

Afgelopen zomer hebben we een artikeltje geschreven over de catamaran hotelkamers, van designstudio Salt & Water uit Servië. Het design van het catamaran hotel had toen net de Millennium Yacht Design Award gewonnen. Dit project is ontwikkeld met het doel om toerisme op de binnenwateren in Servië te bevorderen, die een prachtige ongerepte natuur bieden. Zo’n project zou het ook geweldig doen op de Nederlandse meren. Tegelijkertijd was Center Parcs bezig met de realisatie van de VIP woonboten in de oude jachthaven Marina De Eemhof, dat de Zuid Franse sfeer van het havenstadje Port Grimaud ademt. De woonboten zijn tot stand gekomen door het lokale vakmanschap van ABC Arkenbouw te Urk.

Wat bieden de VIP woonboten?

Altijd al eens willen ervaren hoe het is om op een woonboot te leven? De nieuwe, modern uitgeruste woonboten van Center Parcs bieden deze mogelijkheid, hier kun je wakker worden op het Eemmeer. De VIP woonboten hebben twee verdiepingen, een oppervlakte van 120 m2, zijn geschikt voor 6 personen, hebben 2 luxe badkamers, 2 toiletten, een privé terras, liggen vrij in de jachthaven en er is een aanlegmogelijkheid voor een eigen of gehuurde boot. De gasten kunnen verder gebruik maken van alle faciliteiten Center Parcs De Eemhof. Genieten op het Eemmeer dus!

Inspiratie

Zoals wij ook schreven bij de catamaran hotelkamers, zijn dit natuurlijk prachtige projecten die op onze Nederlandse meren zeer goed zijn uit te voeren. Dus als u een hotel of een park exploiteert, kijk eens naar de mogelijkheden om uit te breiden op het water!

Website: Center Parcs

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.