Deze catamaran hotelkamers zouden geweldig zijn op onze Nederlandse meren.

22-7-2015

Ontwerpstudio Salt & Water uit Servië heeft dit drijvende hotel ontworpen, gasten kunnen hier verblijven in een privé catamaran. Aan de wal vinden de gasten een receptie en een restaurant.

Catamaran hotelkamers

Het design van het catamaran hotel won onlangs de Millennium Yacht Design Award. Het project is ontwikkeld met het doel om toerisme op de binnenwateren in Servië te bevorderen, die prachtige voorbeelden van ongerepte natuur bieden. Bij het passeren van de centrale drijvende constructie, bereik je de hotelkamer catamarans via duidelijke routes. Elke hotelkamer is eigenlijk een innovatief ontworpen catamaran die gemakkelijk kan worden gescheiden van het dok en individueel kan worden genavigeerd, waardoor de gasten zelf de perfecte locatie voor hun vakantie kunnen kiezen. De catamaran hotelkamer bestaat uit een salon, een keuken, een badkamer, een hal met bergruimte en een slaapgedeelte (boven de salon). Elke hotelkamer is geschikt voor 2-4 personen, dit omdat de salon kan worden omgebouwd tot een tweepersoonskamer. Vanaf het platform is het eenvoudig om een duik in het water te nemen.

Op onze Friese en Zuid-Hollandse meren?

We denken dat een catamaran hotel zoals dit ontwerp van studio Salt & Water een aanwinst zou zijn op onze Nederlandse meren! Wat denk jij? Check het artikel op de website van de Daily Mail voor meer details en prachtige foto’s.

Bron: Floating Hotel

Website: Catamaran Appartments

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.