Slapen in een aardappel | The Potato Hotel

6-5-2019

In de regio die bekend staat om… je raad het al: aardappelen (!) is deze gigantische aardappel geplaatst met een Airbnb functie. De gigantische nep-aardappel reed voordat hij werd gebruikt als Airbnb accommodatie, door heel Amerika om aardappels te promoten. Nadat dit niet meer nodig was kreeg deze aardappel haar nieuwe bestemming als Airbnb kamer.

Leuke manier om een product te promoten! Zo’n Airbnb kamer zou ook prima in sommige gebieden in Nederland kunnen staan ter promotie van onze bintjes. Of een enorme Airbnb klomp in de klei of tulp in de tulpenvelden. 😉   

Slapen in een aardappel

De aardappel Airbnb staat in het platteland van het plaatsje Boise in Idaho, Amerika, op ongeveer 400 hectare landbouwgrond om zo ook echt het gevoel te ervaren dat je je binnen een aardappel bevindt. De aardappel beschikt over een badkamer, airconditioning en een open haard. Als je je dan toch een keer in de buurt bevindt, zeker de moeite waard om deze unieke Airbnb kamer te bezoeken!

Website: Idaho Potato

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.