Sjefkes Carnaval | Bavaria zet carnavalshelden in het zonnetje

28-1-2019

  • #Samensjeffenwecarnaval#Samensjeffenwecarnaval
  • sjefpekske-#SamenSjeffenWeCarnavalsjefpekske-#SamenSjeffenWeCarnaval
  • Sjefschonestraat - #SamenSjeffenWeCarnavalSjefschonestraat - #SamenSjeffenWeCarnaval
  • Sjeftoeterdokter - #SamenSjeffenWeCarnavalSjeftoeterdokter - #SamenSjeffenWeCarnaval
  • Sjefchauffeur - #SamenSjeffenWeCarnavalSjefchauffeur - #SamenSjeffenWeCarnaval

Bavaria, de bekende bierbrouwer uit Lieshout, omarmt carnaval al sinds jaar en dag. Vorig jaar organiseerde Bavaria daarom de campagne #carnavalvrij . Ook dit jaar start de bierbrouwer een campagne rondom haar favoriete feest. Bavaria gaat nu op zoek naar alle onzichtbare carnavalshelden die met uitzonderlijke inspanningen een belangrijke bijdrage leveren aan het feest der feesten. Zonder deze helden is er geen carnaval. In deze video roept Bavaria, in samenwerking met Sjefke Vaeren, heel carnaval vierend Nederland op om alle ‘Sjefkes’ in ieders vriendenkring te nomineren op samensjeffenwecarnaval. ‘Een eerbetoon aan alle mensen die met enthousiasme en gedrevenheid van carnaval ieder jaar weer één groot volksfeest maken, is op z’n plaats’ vindt Bavaria.

Carnaval staat of valt met carnavalshelden

Er zijn veel Brabanders die zich, bijna als vanzelfsprekend, jaarlijks op een bijzondere manier inzetten om het feest der feesten mogelijk te maken. Vanaf vandaag kan iedereen deze carnavalshelden nomineren op samensjeffenwecarnaval. Iedereen heeft wel zo’n vriend of familielid en op deze site kunnen zij vertellen waarom juist deze persoon extra waardering verdient als Sjef Carnaval.

Op zoek naar de Sjefkes Carnaval van Nederland

In de aanloop naar carnaval wil Bavaria Brabanders bewegen om gezamenlijk alle Sjefkes in het zonnetje te zetten. Zo wil zij iedereen bewustmaken van de belangrijke rol die vele onzichtbare helden spelen om van carnaval een fantastisch feest te maken. Florent Renders, marketing manager Bavaria: “Iedereen die bijdraagt aan carnaval vinden wij een held, of zij nu een grote of kleine bijdrage leveren. Van de tractorchauffeur van de carnavalswagen tot de instrumentendokter; alle carnavalshelden verdienen waardering en die geven wij ze graag.” Bekijk hier de promotie video:

Feestelijke huldiging Sjefkes Carnaval op 27 februari

Na nominatie krijgen de Sjefkes de mogelijkheid om van Bavaria een officieel bijbehorend erelintje thuis gestuurd te krijgen. “We hopen dat deze ‘Sjef Carnaval pinnekes’ niet onopgemerkt blijven onder de andere carnavalsvierders en dat de Sjefkes deze met trots zullen dragen tijdens carnaval”, aldus Florent Renders. Uit alle genomineerden worden honderd Sjefkes geselecteerd met wel heel bijzondere, tot de verbeelding sprekende, verhalen. Op woensdag 27 februari verwelkomt Bavaria deze Sjefkes in Lieshout om hen op een bijzondere manier in ’t zonnetje te zetten. “We willen vooral laten zien dat iedereen die een bijzondere bijdrage levert aan carnaval een Sjef is. Het doel van #SamenSjeffenWeCarnaval is om iedereen ervan bewust te maken dat we met zijn allen het feest der feesten maken.”

 

Website: Swinkels Family Brewers

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.