Signature kazen; Edwin Kats maakt Noble kaas

21-11-2014

  • Mirjam, William en Bas van HestMirjam, William en Bas van Hest
  • Mirjam van Hest en Edwin KatsMirjam van Hest en Edwin Kats
  • Mir's hart en ziel

Je eigen kaas maken. Mirjam van Hest biedt chefs en bedrijven deze mogelijkheid! Interesse? Neem dan contact met haar op!

Vorige maand schreven we al een artikeltje over het bedrijf van Mirjam van Hest, Mir’s Hart & Ziel, en over de Amstelkaas die zij samen met Rogér Rassin heeft ontworpen. In het artikel kun je lezen hoe Mirjam tot het idee voor haar bedrijf is gekomen, hoe de Amstelkaas is ontstaan en waar de kaas naar smaakt.

Noble kaas

Recent heeft zij een kaas gemaakt met Edwin Kats, kok-eigenaar van restaurant Noble in ’s-Hertogenbosch. Zij heeft ook voor deze kaas de volle boerenkaas gebruikt die afkomstig is van koeien die grazen in het vruchtbare rivierenland van Hesuden en Altena.

Edwin Kats over zijn Noble kaas

“Nadat ik letterlijk mijn sterren had verdiend in Nederland, wilde ik meer bereiken en verder kijken. Daarom ben ik ruim 4 jaar werkzaam geweest als Executive Chef in Libanon en China. Daar heb ik veel gezien en geleerd. Mijn nieuwe uitdaging is nu om veel mensen te laten genieten van die opgedane kennis. Dat doe ik onder andere door de samenwerking met Mirjam van Hest voor deze kaas, waarin ik heel veel kruiden en specerijen uit mijn reizen heb gebruikt. De Noble-kaas garandeert een geheel eigen smaakbeleving. Niet alleen kun je de Noble-kaas als heerlijk dessert of verrassend borrelhapje serveren, maar ik gebruik ‘m ook in een paar prachtige recepten. Ik ben benieuwd wat u ervan vindt!”
De gerechten van Edwin Kats kun je hier bekijken! Waar je de kaas kunt kopen, zie je hier.

 

Website: www.mirshartenziel.nl

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.