ShareOle | Eten + foto’s maken + online op Instagram plaatsen = korting krijgen op het eten

19-6-2018

  • ShareOleShareOle
  • ShareOleShareOle
  • ShareOleShareOle

WASOE een marketingbedrijf gespecialiseerd in het bedenken en creëren van creatieve marketingstrategieën voor bedrijven, maakt de titel waar. Onlangs heeft WASOE een nieuwe applicatie ontwikkeld, genaamd ShareOle. ShareOle is een applicatie waarmee restaurants of bedrijven investeren in hun huidige gasten in plaats van veel geld spenderen om nieuwe gasten aan te trekken. Zij laten je huidige gasten je stem zijn en jij betaalt ze met korting voor het delen van hun ervaringen met vrienden en familie.

ShareOle | Investeren in je huidige gasten om nieuwe gasten te bereiken

Bovenstaande klinkt leuk maar hoe werkt deze applicatie?

Stap 1. Er wordt een gerecht besteld in je restaurant.

Stap 2. Je gast maakt een foto van het gerecht.

Stap 3. De gast deelt de foto op zijn of haar Instagram met de hashtag #ShareOle en de naam van het restaurant.

Stap 4. Het aantal likes op de foto wordt uiteindelijk omgezet tot een bepaalde korting.

Klinkt simpel toch? Als restaurant krijg je meer bekendheid door de exposure op de sociale media en de gast krijgt een korting waardoor zij het nog veel leuker vinden om bij jou te gaan eten, een win-winsituatie.

ShareOle | Een likes spaarkaart

ShareOle is aan het groeien en zij zijn aan het nadenken om een pas te creëren waar de gasten  ShareOle punten op kunnen sparen. Hoe vaker de gast bij jou komt eten en foto’s maakt, hoe meer likes de gast verzamelt, des te meer punten op de pas! Hiermee geef je je gasten de mogelijkheid om likes te sparen.

Een ander idee van WASOE is om een link te creëren bij de geplaatste foto, waarbij als er iemand via de gast zijn of haar link uiteten gaat bij het desbetreffende restaurant, de gast hier iets voor terug krijgt. Zo wordt je gast extra gemotiveerd om meer mensen over jouw restaurant te vertellen en ervoor te zorgen dat via hun, het restaurant meer gasten krijgt.

Algoritme bespelen | Higher organic reach op je sociale media kanalen

Lekker eten + je gast een extra service aanbieden + ervoor zorgen dat je gast reclame maakt voor jouw restaurant en terugkomt. Daarnaast kan het alleen maar heel erg positief zijn als er veel foto’s en berichten over je bedrijf worden gepost met de huidige onduidelijkheid over de algoritmes van de diverse social media kanalen. Algoritmes zijn altijd gevoelig voor onderwerpen/foto’s die veel worden gedeeld. ShareOle garandeert je een ‘higher organic reach’ op je social media kanalen.

Bekijk in deze video hoe het precies werkt:

 

Website: Wasoe

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.