ShakingSupper bij Supperclub in Amsterdam

14-10-2014

  • shakingsupper

Elke derde donderdag van de maand organiseert top bartender Tess Posthumus in samenwerking met chef Joey de Vries het evenement ‘ShakingSupper’. Dit is een speciale editie van de Cocktailnight van Supperclub Amsterdam waarbij Tess en Joey de handen ineen hebben geslagen voor een cocktail & food pairing. Deze avonden bestaan uit kleine bites of een vijf-gangen diner, bijpassende en verrassende cocktails en de muziek van Sheila Hill en Wife Beaters.

Tess Posthumus

Tess Posthumus weet als geen ander mooie samenstellingen in cocktails te maken en wordt daarom ook wel de ‘Queen of bartending genoemd’. Ze heeft al diverse nominaties en prijzen op haar naam staan zoals ‘The Global Finals of Disaronno The Mixing Star’ en ‘Best Bartender of Venuez Hospitality & Style Awards’. Tess heeft buiten de cocktailavonden en de ShakingSupper donderdagen ook een exclusief cocktailmenu gecreëerd voor de Supperclub Amsterdam. Hierin gebruikt ze gedurfde smaakcombinaties, bijzondere spirits en aromatische ingrediënten.

Supperclub Amsterdam

Supperclub is een restaurant, cocktailbar, club en galerie in één. Het concept is ooit opgericht in Nederland, maar ondertussen uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen. Supperclub is een experimenteel en creatief platform waar van alles mogelijk is: eet een vijf-gangen diner terwijl je op een oversized bed ligt, luister naar muziek, dans en bekijk allerlei vormen van kunst. Eigenaar Bert van Leden legt uit: “elk bezoek aan de Supperclub is een unieke beleving. Of het nou gaat om het eten, de muziek, de optredens, kunst, personeel of de gasten zelf, bij Supperclub draait alles om het stimuleren van de zintuigen en het vrijgeven van uw creativiteit.” Bekijk de website van Supperclub Amsterdam voor een indruk van deze club.

Website: ShakingSupper

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.