Shakespeare – The Milkshake Bar | Nieuw in Den Haag

18-5-2017

  • Foto milkshake HT

Goed nieuws! Met de zomer op komst opent aanstaande maandag in Den Haag een milkshake bar. Helemaal geen slecht idee om tijdens een zonnige dag een shake te gaan halen! Tijdens de opening op de Bierkade worden er gratis milkshakes weggegeven! Iedereen is dus komende maandag welkom bij Shakespeare – The Milkshake Bar.

Freakshakes

Begin dit jaar schreven we nog een artikel over freakshakes. De nieuwe trend op het gebied van milkshakes en aantrekkelijk voor de zoetekauwers onder ons. Het lijkt erop dat we deze caloriebommen nu ook in Den Haag kunnen gaan bestellen. Mocht je vergeten zijn wat freakshakes nou ook alweer zijn? Ze bestaan uit een basis milkshake naar keuze (banaan, chocolade, vanille etc.) met daarop een toef slagroom en saus naar keuze en wordt omgeven door zoetigheden zoals: cake, cookies, donuts, fruitsoorten, snoepjes en andere toppings.

Of je maandag bij aankomst ook daadwerkelijk een freakshake krijgt blijft nog een verrassing. We weten wel dat iedereen die maandag tussen 15.00 – 18.00 uur binnen loopt wordt getrakteerd op een gratis milkshake! Na zessen is het weggeven van milkshakes voorbij maar gaat het feest door. In de bar kunnen gasten één van de milkshakes op de kaart bestellen maar kunnen ook hun eigen milkshake samenstellen. Dit kan met verschillende soorten toppings als Ferrero Rocher, Oreo, Mars, Skittles, etc..

Shakespeare – The Milkshake Bar

Wil je maandag (of een andere keer) een kijkje nemen bij de nieuwe milkshake bar? Dat kan! Shakespeare is gevestigd aan het Spui 246 in Den Haag. De opening is, zoals gezegd, aanstaande maandag van 15.00 – 21.00 uur.

Website: Shakespeare - The Milkshake Bar

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.