Secret Brunch komt naar Parijs – leuk concept maar kan nog beter!

5-2-2015

  • Image man204 & locked59 by Freepik via flaticon_com (Creative Commons 3)

Afgelopen zaterdag was de launch van Secret Brunch in Parijs, een concept uit London voor hun eerste internationale evenement.

Het concept is heel simpel, je geeft je op, koopt een kaartje en op de dag van de brunch party krijg je ’s ochtends een email met de geheime locatie van het feest die dag van 12 tot zes uur!

In London is het al jaren een succes in de nightlife scene maar dit was hun eerste optreden op de Parijse markt. Ze hadden een goede start door al meer dan een maand van te voren uitverkocht te zijn, de Parisiens waren er klaar voor!

Helaas kwam het nog niet helemaal uit de verf dit keer, wij kwamen flink wat teleurgestelde Parisiens tegen. Het grootste probleem was de locatie, Matignon, een bekend restaurant/nightclub in de buurt van de Champs-Elysees. Men verwachtte een locatie met een groter wow-effect!

Ook qua organisatie was er nog wel het een en ander op te merken, zo kon je alleen persoonlijke kaartjes kopen of groepskaartjes vanaf 6 pax inclusief een tafelreservering wat dus in de praktijk bleek te betekenen dat als je gewoon een kaartje had gekocht er geen tafel voor je was om te eten! Ook was het wat onduidelijk wat je precies kon verwachten voor de prijs van het kaartje waardoor men wat verbaasd was over alles waar nog apart nog voor betaald moest worden.

Het feest was uiteindelijk best hot & happening maar er is zeker nog ruimte voor verbetering!^Leonie van Spronsen

Website: Secret Brunch Facebook

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.