#ScreenFreeSaturday by BOS ice tea | Minder schermen, meer plezier!

20-6-2019

  • #ScreenFreeSaturday by BOS Ice Tea
  • #ScreenFreeSaturday by Bos IceTea#ScreenFreeSaturday by BOS Ice Tea

Onze ogen gaan van die kleine apparaten in onze handen naar computerschermen op de tafel naar de grotere TV-schermen gemonteerd aan de muur. Tuurlijk, het is super leuk om naar alle leuke dingen op deze apparaten te kijken. Maar wat doen we met alle echte, natuurlijke dingen in de wereld die we nog moeten ontdekken? BOS, een ijsthee merk dat zijn oorsprong vindt in Kaapstad, organiseert daarom #ScreenFreeSaturday. Ontpluggen van de schermen en plezier opzoeken!

RescueTime | Gemiddeld 3 uur en 15 minuten op de telefoon

Dat we verslaafd zijn aan onze schermen mag duidelijk zijn. RescueTime, een mobiele app die speciaal gebouwd is om je schermtijd te tracken, heeft een enquête gehouden onder 11.000 reguliere gebruikers en kwam erachter dat zij dagelijks gemiddeld zo’n 3 uur en 15 minuten op hun telefoon zitten. En de ‘screen time’ functie van Apple geeft zelf een gemiddelde van 227 minuten per dag aan.

Tijd om schermtijd in te ruilen voor real-life-fun tijd! Of zoals ze zeggen bij BOS: GO FOR FUN. Ze hopen dat deze kleine verandering ervoor zorgt dat we allemaal meer tijd zullen besteden in de ‘echte’ wereld. Het doel is dat we even niet bezig zijn met de Instagram posts waarop te zien is dat mensen plezier hebben, maar in plaats daarvan zelf offline gaan en met vrienden afspreken. #ScreenFreeSaturday is een reminder dat er écht plezier te beleven valt. We moeten alleen zo nu en dan even ontpluggen en het plezier opzoeken.

#ScreenFreeSaturday | Een initiatief dat aansluit bij de BOS lifestyle.

Montse De Rojas, de Global Marketing Director, vindt dat dit initiatief perfect aansluit bij de BOS lifestyle: “Als merk is het goed om ergens voor te staan. Maar we zijn meer dan een merk. We zijn gepassioneerd, gek op plezier maken, omarmen-het-leven-en-go-for-fun enthousiasten die BOS zijn gestart met hetgeen dat ze het liefst doen: buiten zijn. We willen leven naar onze merkfilosofie. En zaterdag is de ideale dag om mijn telefoon weg te leggen, de OOO aan te zetten en tijd met vrienden en familie door te brengen. Het is het perfecte excuus om van een relaxte lunchdate met vrienden een 3 uur durende paella-cookoff-lachend-met-je-hoofd-naar-achteren feestje te maken dat tot ver na zonsondergang doorgaat.”

Over BOS ice tea                                                                  

BOS is een ice tea-reeks dat zijn oorsprong vindt in Kaapstad. De magie van het merk, rooibos, groeit in het Cederberggebied in Zuid-Afrika, met een straal van 100km aan ongerepte Afrikaanse wildernis. Het Cederberggebied is de enige plek ter wereld waar dit hoofdingrediënt, cafeïnevrije rooibos, groeit. De biologische rooibos wordt met de hand geplukt en gedroogd in de Afrikaanse zon. Wanneer je het combineert met volledig natuurlijke fruitsmaken, komt de echte smaak van BOS tot leven.

Website: BOS Ice Tea

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.