SAYAH Spekkoeklikeur | Puur met ijsklontjes, in Indonesian Coffee of in cocktails

10-1-2017

  • SAYAH spekkoeklikeurSAYAH spekkoeklikeur
  • SAYAH spekkoeklikeur on the rocksSAYAH spekkoeklikeur on the rocks
  • Indonesian coffee met SAYAH spekkoeklikeurIndonesian coffee met SAYAH spekkoeklikeur
  • Cocktail met SAYAH spekkoeklikeurCocktail met SAYAH spekkoeklikeur

Op de Horecava is de nieuwe fles en de verbeterde positionering van SAYAH spekkoeklikeur gepresenteerd. De eigenaren van SAYAH, de familie Pieplenbosch, zijn op zoek gegaan naar een authentiekere uitstraling met als gevolg dat er nu ‘Dutch Delight with an Indonesian twist’ op het etiket staat. Zoals meerdere dranken tegenwoordig worden er op de website richtlijnen gegeven over hoe je de Spekkoeklikeur kunt drinken, puur, bij of in de koffie (Indonesian Coffee) en je kunt er cocktails mee maken. De signature cocktail van SAYAH is de Ticket2Bali waarvan het recept op de website staat.

Leuk voor of na een Indonesische maaltijd

We schreven al over SAYAH Spekkoeklikeur in 2013 maar zoals al aangegeven wordt de likeur nu opnieuw gepositioneerd. De fles (0,5 liter) heeft nu een aparte vorm en als opdruk een zichtbare, rijke en warme uitstraling met diverse stijlelementen uit Indonesië. Met op de website een cocktailrecept voor Ticket2Bali (klinkt lekker met onder andere gin, lychee, gingerale, limoen en verse munt) maar je kunt de likeur ook prima in (Indonesian Coffee) of bij de koffie drinken. Zelfs straight met een ijsklontje. Zoals veel dranken richt de familie Pieplenbosch zich met het recept van oma op een groot publiek, die ze volop de keuze bieden hoe je het wilt drinken.

SAYAH Spekkoeklikeur

SAYAH ontving op de International Wine and Spirit Competition te Londen de zilveren award voor haar uitzonderlijke smaak. Het wordt verkocht bij de betere slijters en HORECA groothandelsbedrijven.

Website: SAYAH Spekkoeklikeur

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.