Samenwerking tussen Apenkooi Events en Frank Seltzer

17-5-2021

  • Samenwerking tussen Frank Seltzer en Apenkooi events
  • Samenwerking tussen Frank Seltzer en Apenkooi events

Apenkooi Events en Frank Seltzer zijn een samenwerking aangegaan. De komende drie jaar zijn de producten van Frank Seltzer exclusief verkrijgbaar op de evenementen van Apenkooi en zal gezamenlijk worden gewerkt aan media-inzet en activatie rondom de snel in populariteit toenemende hard seltzers.

Frank Seltzer | Met het motto ‘Stay Frank’

De zogenaamde ‘hard seltzers’ zijn in Nederland met een flinke opmars bezig. Deze laag alcoholische drankjes bestaan uit bruiswater, neutrale alcohol en aroma’s van fruit. Het drankje past bij een meer bewuste levensstijl, daar ze geen toegevoegde suikers, koolhydraten of gluten bevatten. In Amerika hebben hard seltzers de markt al veroverd en de vraag vanuit de Nederlandse consument neemt inmiddels eveneens gestaag toe. Om aan die vraag tegemoet te komen en om met het horeca-aanbod naadloos aan te sluiten op het profiel van de bezoekers, is Apenkooi Events een samenwerking gestart met Frank Seltzer.

De komende drie jaar zijn op de Apenkooi evenementen: Pleinvrees Festival, SWF (Straf_Werk festival), De Zon, DGTL, elrow Town, By The Creek en op verschillende door Apenkooi Events georganiseerde ADE shows exclusief seltzers van Frank Seltzer verkrijgbaar.

In de huidige maatschappij wordt er steeds meer van mensen gevraagd en verwacht. Tegelijkertijd willen mensen steeds gezonder leven maar af en toe ook van een lekker alcoholisch drankje genieten. De drijfveer van Frank Seltzer is om een lekker drankje te ontwikkelen, dat laag in calorieën is, geen suiker bevat en daarmee naadloos aansluit op de behoefte van een jonge doelgroep. Een drankje voor dat moment dat je juist even niets moet. “Vanuit het motto ‘Stay Frank’ legt Frank Seltzer de nadruk op dicht bij jezelf blijven en doen waar je jezelf prettig bij voelt. Dit uit zich in creativiteit en festivals zijn bij uitstek plekken waar ruimte is voor het creatieve proces”, aldus Bram Pluijm van Frank Seltzer. “Op festivals kunnen mensen zichzelf zijn. De bezoekers doen waar zij zich goed bij voelen en wij zien daar de perfecte match tussen Frank Seltzer en de festivals van Apenkooi Events. De samenwerking geeft Frank Seltzer de mogelijkheid om het product recht in de doelgroep onder de aandacht te brengen, een groep mensen die geïnteresseerd is in producten met minder calorieën en die openstaat voor nieuwe innovaties.”

Apenkooi Events en Frank Seltzer gaan een samenwerking aan voor de komende drie jaar. Zij zullen in deze periode onder andere middels merk activatie de producten integreren in de festivalbeleving. “Hard seltzer is een categorie die wereldwijd ontzettend hard groeit. Vanwege de mentaliteit en positionering van hun merk, past Frank Seltzer goed bij onze evenementen”, zo stelt Brian van Vuure van Apenkooi Events. “Het merk is eigenzinnig en zich zeer bewust van deze tijd. Het zoekt het randje op en daagt uit met een knipoog. Naast het aanbod op onze evenementen en beschikbaarheid aan de bar, omvat de samenwerking ook een focus op offline activatie en mediagebruik, om het merk onder de doelgroep goed te laden. Het frisse en creatieve Frank Seltzer past erg goed bij onze bezoekers en Apenkooi Events is daarom overtuigd dat de samenwerking een groot succes gaat worden.”

 

Website: Frank Seltzer Apenkooi Events

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.