Samenwerking FEBO en De Ruijter | Te paard door de FEBO Drive voor een gratis IJs-co

29-9-2020

  • IJs-co - te paard door de FEBO Drive voor een gratis ijsje
  • IJs-co - Anky van Grunsven ging te paard door de FEBO Drive voor een gratis ijsje
  • IJs-co - roomijs van FEBO met pure hagelslag van Koninklijke De Ruijter
  • IJs-co - roomijs van FEBO met pure hagelslag van Koninklijke De Ruijter

Hagelslag eet je toch alleen op brood?! Daar denken FEBO en De Ruijter heel anders over. Met bijna 240 jaar aan gecombineerde ambacht, lanceren de twee iconen het beste van twee werelden: écht roomijs van FEBO met pure hagel van Koninklijke De Ruijter. Met niemand minder dan Nederlands’ bekendste ruiter Anky van Grunsven werd samengewerkt voor de introductie van deze verdraaid lekkere ijs-combinatie met Royale Chocolade Hagel Extra Puur. De IJs-co is vanaf vandaag verkrijgbaar. En iedereen die net als Anky te paard door de FEBO Drive gaat, krijgt de IJs-co helemaal gratis!

Vanaf vandaag kan je naar FEBO om de nieuwe mix van vers roomijs met De Ruijter Royale Chocolade Hagel Extra Puur te proeven. Het ijsje is niet alleen verkrijgbaar bij de FEBO Drive’s en in de reguliere FEBO-vestigingen, maar ook te bestellen via Deliveroo, Thuisbezorgd  of Ubereats.

IJs-co | Ambacht in een bekertje

Liefde voor een gedeeld ambacht, samen in één bekertje, dat is waar deze samenwerking om draait. En dat dat verdraaid lekker uitpakt, komt omdat De Ruijter en FEBO allebei zijn ontstaan vanuit ambachtelijke banketbakkerijen. Met samen bijna 240 jaar aan ervaring.

Willemijn van Sasse, Brandmanager bij De Ruijter: “Dit is voor ons het ultieme bewijs dat hagelslag écht op veel meer lekker is dan alleen brood. De samenwerking tussen De Ruijter en FEBO gaat om passie voor tradities en liefde voor het vak. We zijn meer dan een broodbelegmerk. Het merk draait om tradities – van klein tot groot. Zoals we een geboorte vieren met De Ruijter Muisjes®, zou deze perfecte match met roomijs nog wel eens een nieuwe nazomerse traditie kunnen worden!”

Dennis de Borst, directeur FEBO vult aan: “Als familiebedrijf houden we van traditie. Ons verse roomijs wordt nog altijd gemaakt volgens het recept van mijn opa, oprichter Johan de Borst. In combinatie met dé hagelslag van Nederland smaakt dit niet alleen nóg lekkerder, het smaakt ook naar meer!”

 

 

 

 

Website: FEBO en Koninklijke De Ruijter

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.