Samenwerken werkt |Een Bolenius pop-up restaurant in de Staybridge Suites

11-12-2020

  • Genieten in pop-up restaurant Bolenius bij de Staybridge Suites
  • Genieten in pop-up restaurant Bolenius bij de Staybridge Suites

Om 2020 met een culinaire knal af te sluiten, opent Luc Kusters een Bolenius Pop-up restaurant in Staybridge Suites, Den Haag. Vanaf vandaag, 11 december, verhuist hij zijn voltallige brigade vier opeenvolgende weekenden naar de Hofstad. Hierdoor is het dus mogelijk om zowel tijdens het weekend van Kerstmis als het weekend van Oud & Nieuw op sterrenniveau te dineren én te slapen in Den Haag. Het aantal couverts is zeer beperkt.

Over chef Luc Kusters

SVH Meesterkok Luc Kusters is chef/eigenaar van het met een Michelinster bekroonde Restaurant Bolenius op de Amsterdamse Zuidas. Hij brengt een moderne uitvoering van lokale en seizoensgebonden producten met respect voor traditie en natuur. Luc Kusters is één van de oprichters van Dutch Cuisine. Een beweging die de Nederlandse keuken internationaal op de kaart zet.

Een Bolenius pop-up restaurant  in de Staybridge Suites The Hague

Staybridge Suites The Hague – Parliament bevindt zich op een unieke locatie in hartje Den Haag en biedt uitzicht over het Parlement en de prestigieuze Hofvijver. In de buurt treft u populaire bezienswaardigheden aan, zoals het Mauritshuis en het historische Binnenhof. Het centraal station is te voet bereikbaar in 10 minuten.

Het arrangement

Ontvangst tussen 17.30 en 18.00 uur met een glas champagne en amuse, een 6 gangen Bolenius menu met een bijpassend drankenarrangement en koffie en friandises. Waarna je kunt nagenieten in een Studio Suite met een digestief van Van Wees en snoepgoed en natuurlijk de volgende ochtend een ontbijt. Beschikbare data zijn; vrijdag 11 en zaterdag 12 december; donderdag 17, vrijdag 18 en zaterdag 19 december; donderdag 24, vrijdag 25 en zaterdag 26 december en donderdag 31 december, vrijdag 1 en zaterdag 2 januari. Meer informatie vind je op de website van de Staybridge Suites The Hague.

Website: Restaurant Bolenius en de Staybridge Suites The Hague

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.