Russisch Oud en Nieuw bij Vermeer | Proostmoment vervroegd vanwege coronamaatregelen

8-12-2020

  • Executive Chef Chris Naylor van restaurant Vermeer
  • Russisch Oud en Nieuw bij restaurant Vermeer

Op de laatste dag van het jaar organiseert het met een Michelinster bekroonde Restaurant Vermeer een bijzonder oud en nieuwevenement. Vanwege de geldende maatregelen is gekozen voor een Russisch oudejaarsdiner, zodat er al om 19 uur geproost kan worden op 2021.

Russisch Oud en Nieuw is een passende oplossing

Omdat er na 20 uur ’s avonds geen alcohol meer mag worden geschonken en restaurants om 22 uur dicht moeten zijn, heeft restaurant Vermeer een passende oplossing bedacht. Het restaurant viert Oud & Nieuw in een Russische tijdzone. Het oudejaarsdiner start al begin van de middag, zodat er op tijd geproost kan worden met een glas vodka of champagne. In een deel van Rusland is het nieuwe jaar dan al begonnen.

Uitbundig diner

Chef Chris Naylor: “We vonden het leuk om dit bizarre jaar af te sluiten met een uitbundig diner. En als ik zeg uitbundig, dan bedoel ik: Russisch. Oud en Nieuw wordt in Rusland gevierd met vrienden en familie aan een tafel vol lekker eten. Daarom serveren we op oudejaarsdag een uitgebreid vijfgangendiner, uiteraard met vodka en kaviaar. Ook de traditionele salat olovjé (speciale eiersalade) ontbreekt niet. En uiteraard wordt er veel geproost op een fantastisch en coronavrij 2021.”

Russische Oudjaar

Het Russian New Year Arrangement is te boeken voor 199 euro per persoon, inclusief een overnachting bij NH Collection Barbizon Palace op 31 december, een ontbijt op 1 januari, een vijfgangendiner en een glas vodka en champagne. Andere dranken zijn niet inbegrepen. Het diner start om 14.30 uur. Reserveren kan via hun website.

Website: Restaurant Vermeer

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.