RTL campagne ‘Nederland gaat weer open’ wegens succes verlengd

5-6-2020

Vanaf maandag 11 mei heeft RTL ondernemend Nederland de kans geboden om gratis reclamezendtijd te krijgen. We schreven begin mei over dit initiatief en nu blijkt dat de gratis reclamezendtijd onder de naam ‘Nederland gaat weer open’ zeer goed ontvangen is in de markt. Na drie weken zijn er ruim 600 mooie, ontroerende en bijzondere inzendingen binnen gekomen. Een gevarieerde selectie van de inzendingen is tot nu toe verwerkt in acht verschillende reclameblokken. Dit weekend gaan er weer nieuwe versies in roulatie. Wegens succes is besloten de aanmeldperiode te verlengen tot 15 juni.

Meestal schrijven we niet tweemaal over dezelfde actie maar dit biedt ook horecaondernemers kansen. Klink op lees meer om het effect van de gratis reclamezendtijd voor Restaurant & hotel Hoog Holten te weten te komen. Dus voor degenen die wel wat extra reclame kunnen gebruiken, meld je aan!

Het effect van de RTL campagne ‘Nederland gaat weer open’

Dat ondernemers blij zijn met het initiatief blijkt uit wat mooie reacties:

Restaurant & Hotel Hoog Holten: “Na de eerste keer uitzenden kwamen er bijna 100 mails binnen met reserveringen en informatie aanvragen. Ook de telefoon is blijven rinkelen! Ik wil jullie enorm bedanken! Wat een geweldige kans om met een reclamespot op tv te komen. Dat is voor een klein bedrijf als het onze nooit haalbaar. Dankzij dit soort initiatieven loop ik weer te stralen en kunnen we positief blijven.”

Of bekijk de video van Café de Kroegtijger in Amsterdam: (de tekst gaat onder de video verder)

Zorgoutlet Midden Nederland: “Naast veel berichten van familie, vrienden en zakelijke connecties werd ik ook op straat herkend door bijvoorbeeld de bloemenman op de markt en de dame van de slagerij. Zaterdag hadden we klanten helemaal uit Den Bosch die ons vrijdagavond voorbij hadden zien komen. We zien ook een verdubbeling van het aantal bezoekers op onze website. Het was voor het eerst in 3 maanden weer eens gezellig (maar op afstand) druk in de showroom, dus dat is een heel goed teken en daarvoor wil ik jullie alvast hartelijk danken! Het geeft ons weer nieuwe energie en motivatie na de rare afgelopen weken.”

Het ‘open reclameblok’ is dagelijks tussen 18.00 uur en 24.00 uur te zien bij RTL 4 en bij RTL 5, RTL 7, RTL 8 en RTL Z tussen 19.30 uur en 23.00 uur. Alle voorwaarden zijn te vinden op de actiepagina.

Website: RTL campagne 'Nederland gaat weer open'

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.