‘Rond de Tafel’ in de Gashouder Amsterdam | het nieuwe dineren op anderhalve meter afstand

12-6-2020

  • Logo 'Rond de Tafel' at the Gashouder Amsterdam
  • 'Rond de Tafel' at the Gashouder Amsterdam
  • timeline of 'Rond de Tafel' at the Gashouder Amsterdam
  • Egon van Hoof, one of the chefs of 'De Ronde Tafel' at the Gashouder Amsterdam
  • Wilco Berends, one of the chefs of 'De Ronde Tafel'at the Gashouder Amsterdam
  • Erik van Loo, one of the chefs of 'De Ronde Tafel' at the Gashouder Amsterdam
  • Richard van Oostenbrugge, one of the chefs of 'De Ronde Tafel' at the Gashouder Amsterdam
  • Soenil Bahadoer, one of the chefs of 'De Ronde Tafel' at the Gashouder Amsterdam

De Gashouder op de Westergas in Amsterdam wordt van 1 juli tot en met 31 augustus omgetoverd tot het grootste anderhalvemeter restaurant van Nederland. Een concept waarbij verschillende topchefs hun keuken tijdelijk verplaatsen en elke avond 100 personen gastronomisch verwennen en verrassen met een exclusief 5 gangen menu vergezeld door wijnen van topniveau. Lees verder om te kijken van welke 5 top chefs je een 5-gangen diner kunt komen genieten!

Het is een samenwerking van Les Patrons Cuisiniers, die ook mede verantwoordelijk is voor de selectie, Westergas en Famous Flavours. Top idee, de kookkunsten van topchefs combineren met de ruimte van de Gashouder! Wat kun jij op lokaal niveau in samenwerking met de event branche organiseren?

Leestijd: 1 minuut, reserveren kan iets langer duren ?

Genieten van de gerechten van de volgende chefs tijdens ‘Rond de Tafel’

Door de grootte van de iconische Gashouder kan de 1,5 meter afstand gegarandeerd worden voor het maximaal aantal toegestane gasten. Er zal worden gewerkt met een vooraf gereserveerd tijdslot. Uiteraard zullen daarnaast alle voorgeschreven richtlijnen nageleefd worden. Overal is aan gedacht en het belooft een reeks onvergetelijke avonden te worden. Reserveringen voor lunch en diner zijn mogelijk vanaf zaterdag 13 juni via de website van ‘Rond de Tafel’.

Rotterdam komt in Amsterdam koken! Erik van Loo van restaurant Parkheuvel in Rotterdam met 2 Michelinsterren kookt van woensdag 1 tot en met zondag 12 juli.

Richard van Oostenbrugge van restaurant 212 in Amsterdam met 1 Michelinster kookt van woensdag 15 juli tot en met zondag 26 juli.

Egon van Hoof van restaurant Mos in Amsterdam met 1 Michelinster. Van woensdag 29 juli tot en met zondag 9 augustus kun je kennismaken met zijn keuken.

Soenil Bahadoer van restaurant de Lindehof in Nuenen met 2 Michelinsterren kookt van woensdag 12 augustus tot en met zondag 16 augustus.

Wilco Berends van restaurant de Nederlanden in Vreeland met 1 Michelinster kookt woensdag 19 augustus tot en met zondag 30 augustus.

Website: Rond de Tafel

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.