Restaurant The Pantry viert heropening in kerstsfeer

2-6-2021

  • Restaurant The Pantry is in kerstsfeer 5-12 juni 2021

Restaurant The Pantry in Amsterdam heropent op 5 juni op ludieke wijze. De eetgelegenheid van Jerome Hoogstraten en zijn vrouw Renate is een week lang geheel in kerstsfeer. “Omdat we tijdens de tweede lockdown gesloten waren tijdens een van de gezelligste feesten van het jaar, gaan we nu we eindelijk weer open mogen, gewoon alsnog kerst 2020 vieren.” De meteorologische zomer mag dan zijn begonnen, bij The Pantry in Amsterdam zijn ze van zaterdag 5 tot en met zaterdag 12 juni in kerststemming. Het restaurant is compleet versierd met kerstverlichting, kerstballen, een kerstboom, ‘sneeuw’ en bijbehorende kerstmuziek. Voor gasten die komen lunchen of dineren, ligt er een cadeautje klaar.

Leuke ludieke heropening, eindelijk een reden om weer eens in je ‘little black dress’ uit eten te gaan! Gelukkig voor Jerome en Renate of jammer voor de liefhebbers van zomerse temperaturen lijkt het weer volgende week mee te werken, in ieder geval geen tropische kerst.  

Leestijd: 1 minuut

Kerstweek als openingsactie 

“Als je ons vraagt wat wij de afgelopen 6 maanden door de tweede lockdown in deze coronatijd het meest gemist hebben, is dat kerst 2020”, vertelt Jerome Hoogstraten. Hij is samen met zijn vrouw Renate eigenaar van het restaurant in hartje Amsterdam.

Toen bekend werd dat de restaurants weer binnen open mochten, ontstond spontaan het idee voor een kerstweek als ludieke openingsactie. “De gezellige entourage, de muziek en de versiering in het restaurant hebben altijd iets magisch. In ons team is er altijd een speciale stemming in de kersttijd: we zetten de kerstmuts op en gaan ervoor. De sfeer en warmte die je terug krijgt van de gasten die genieten: dat hebben we het meeste gemist in de afgelopen tijd. Daarom dachten we: we vieren gewoon alsnog kerst 2020.”

Tijdens de tweede lockdown was The Pantry vanaf 15 oktober 2020 gesloten. Het terras is op 1 mei 2021 weer open gegaan. Vanaf 5 juni mag het restaurant binnen weer open voor maximaal 30 personen. Wie de kerststemming wil proeven, is vanaf 11 uur ’s ochtends tot 22 uur ’s avonds van harte welkom. Reserveren is gewenst en kan via hun website of via info@thepantry.nl.

Over restaurant The Pantry

In het hart van Amsterdam aan de Leidsekruisstraat 21, is sinds 2000 restaurant The Pantry te vinden. Geboren en getogen Amsterdammer Jerome Hoogstraten en zijn vrouw Renate ontvangen hun gasten in een gezellige huiskamersfeer met huisgemaakte gerechten uit de Nederlandse keuken. Zoals kapucijners met speklapjes, zuur, piccalilly, uien en appelmoes maar ook hutspot met draadjesvlees en rookworst.

Website: Restaurant The Pantry

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.