Restaurant Gaggan in Bangkok | Serveert 25-gangen emoji menu

9-3-2017

Restaurant Gaggan in Bangkok serveert een 25-gangen emoji menu. Op het menu staan 25 emojis afgebeeld die ieder een gerecht uitbeelden. Als je goed kijkt kun je al een beetje raden wat je gaat eten, maar wat precies en hoe blijft een verassing. Ben jij in Bangkok of ga jij hier binnenkort heen én ben jij dol op culinaire hoogstandjes? Dan moet je hier heen, restaurant Gaggan is een ‘must visit’ voor foodies!

Het 25-gangen emoji menu bij restaurant Gaggan in Bangkok

Restaurant Gaggan in Bangkok serveert sinds 16 januari een 25-gangen proefmenu waar 25 emojis op zijn afgebeeld. Het menu is geprint op transparant papier met een reden. Nadat alle 25 gerechtjes zijn geserveerd geeft een bedieningsmedewerker je een papier met de tekst van het menu. Stop dit menu onder het transparante papier en je ziet wat je gegeten hebt. Voor 4.000 Thai baht per persoon (ongeveer €107,-) kun je de gerechten proeven.

Restaurant Gaggan voor derde keer op rij ‘The Best Restaurant of Asia’

Het Indiase moleculaire restaurant Gaggan is ook dit jaar weer ‘The Best Restaurant of Asia’. Het constant ontwikkelen en het creatief omgaan met ingrediënten door ze keer op keer op een andere manier te presenteren heeft het restaurant populair gemaakt. Eigenaar en chef Gaggan Anand was onderdeel van het research team van El Bulli en gebruikt zijn creativiteit sinds 2010 in zijn eigen restaurant.

In bovenstaande video krijg je een idee hoe er bij Gaggan gekookt wordt. Op Gaggan’s instagram pagina staat het menu afgebeeld.

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.