Restaurant BINGO | S.Pellegrino start Dining Challenge om restaurants te steunen in Amerika

18-2-2021

Helaas is het alleen mogelijk om deel te nemen aan het Restaurant Bingo ‘Programma’ voor inwoners van Amerika, die 18 jaar of ouder zijn en een Instagram-account hebben. Maar erg leuk initiatief dat inspiratie kan zijn voor andere bedrijven die een groot hart hebben voor de horeca in Europa!

S.Pellegrino’s Restaurant BINGO maakt een spel van onze ‘food cravings’ en de opbrengst gaat naar het James Beard Foundation’s Food and Beverage Investment Fund for Black and Indigenous Americans. S.Pellegrino® Sparkling Natural Mineral Water en Netflix Queer Eye’s Tan France moedigen voedselliefhebbers aan om samen de restaurantindustrie te steunen met de lancering van S.Pellegrino’s Restaurant BINGO. Dit nieuwe programma, dat een maand duurt, begon op 12 februari en biedt fans een gemakkelijke manier om hun lokale restaurants te ondersteunen, simpelweg door eten te bestellen en deel te nemen aan BINGO-achtige uitdagingen. Klik verder om de video te bekijken waarin Tan France de BINGO aankondigt.

Restaurant BINGO | Niet de standaard BINGO

Tan France, een geboren gastheer en voedselliefhebber, is verheugd om zich aan te sluiten bij S.Pellegrino om de restaurants te ondersteunen tijdens deze koude, moeilijke maanden van het jaar, terwijl hij anderen inspireert hetzelfde te doen. In de komende vier weken onthult France aan het begin van iedere week een nieuw restaurant BINGO-bord thema via Instagram (@tanfrance) met voedsel gerelateerde uitdagingen. Thema’s zijn onder andere ‘Around the World’ en ‘Food Love’, en uitdagingen variëren van ‘Cake Just Because’ tot ‘Sushi & Pizza on the Same Day’. Consumenten kunnen een hokje op het wekelijkse bord claimen door een foto van hun bestelling te posten die past bij de uitdaging op dat vierkant met #SupportRestaurants, #Promotie en door @sanpellegrino_us te taggen.

Dit is niet de standaard BINGO, je hebt geen vijf op een rij nodig, alleen leuke uitdagingen die op elk vierkant worden uitgelegd, speciaal voor de liefhebbers. Consumenten hebben een week de tijd om foto’s te maken voor de verschillende BINGO-kaarten. Maximaal vijf van deze posts zullen een bijdrage van $1 opleveren van S.Pellegrino aan het James Beard Foundation Food and Beverage Investment Fund for Black and Indigenous Americans, tot een totaalbedrag van $50.000 gedurende de vier weken speeltijd. Het fonds verstrekt subsidies aan bedrijven in de voedings- en drankenindustrie die voor het grootste deel in handen zijn van zwarte of inheemse individuen.

Bekijk hieronder de video van Tan France: (tekst gaat onder de video verder)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door S.Pellegrino (@sanpellegrino_us)

Steunen van de culinaire gemeenschap

“Tijdens deze moeilijke tijden voor de culinaire gemeenschap blijft S.Pellegrino zich inzetten voor het ondersteunen van restaurants en het vinden van creatieve manieren om gasten aan te moedigen hetzelfde te doen”, zegt Sara Mayer, Senior Marketing Manager voor S.Pellegrino. “We vinden het leuk om op deze manier consumenten de mogelijkheid te bieden om op een gave manier veilig te genieten van een restaurantervaring, terwijl we ook onze langdurige partner, de James Beard Foundation, en hun Food and Beverage Investment Fund for Black and Indigenous Americans extra steunen.”

Voor meer informatie en om restaurants te ondersteunen door Restaurant BINGO te spelen met Tan France en S.Pellegrino, volg S.Pellegrino op Instagram @sanpellegrino_us en hashtag #SupportRestaurants. Bekijk alle spelregels op hun website!

Over S.Pellegrino® Bruisend Natuurlijk Mineraalwater

S.Pellegrino® bruisend natuurlijk mineraalwater is een premium bruisend mineraalwater dat op natuurlijke wijze stroomt uit een thermale bron in San Pellegrino Terme, nabij Bergamo (Lombardije). S.Pellegrino heeft een unieke balans tussen een bruisende en rijke mineraliteit die subtiele smaken versterkt, waardoor het de perfecte aanvulling is op lekker eten en verschillende wijnen. De zuivere, verfrissende smaak onderscheidt S.Pellegrino als het favoriete bruisende water door leiders van de wereldwijde culinaire gemeenschap.

S.Pellegrino is de trotse supporter van vooraanstaande culinaire programma’s, zoals The James Beard Foundation, World’s 50 Best Restaurants, The Food & Wine Classic in Aspen en de S.Pellegrino Young Chef. Kijk voor meer informatie op www.sanpellegrino.com of www.finedininglovers.com.

Over het James Beard Foundation Food and Beverage Investment Fund

De James Beard Foundation zet zich in om chef-koks een stem en de tools te geven die ze nodig hebben om de wereld duurzamer, rechtvaardiger en lekkerder voor iedereen te maken. Als erkenning voor de grote bijdrage die de zwarte en inheemse gemeenschappen hebben geleverd aan het moderne Amerikaanse food-landschap, is het ‘James Beard Foundation Food and Beverage Investment Fund for Black and Indigenous Americans’ opgericht. Dit nieuwe investeringsfonds van de Stichting zal tot $15.000 aan subsidies verstrekken aan diverse restaurants en bars die voor het grootste deel in handen zijn van zwarte of inheemse individuen, verspreid over zes landelijke regio’s. Bezoek hun website voor meer informatie.

Website: Restaurant BINGO by S. Pellegrino

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.