Red Bull Gaming Sphere | Eerste eSports studio geopend in Shoreditch

3-4-2018

  • Red Bull Gaming SphereRed Bull Gaming Sphere
  • Red Bull Gaming SphereRed Bull Gaming Sphere
  • Red Bull Gaming SphereRed Bull Gaming Sphere

Red Bull blijft zich bezighouden met sport, dit keer geen extreme sports of voetbal, maar eSports. Eerder dit jaar opende de eerste Red Bull Gaming Sphere in Tokio en sinds 23 maart is de eerste vestiging in Europa open. De eSports studio is te vinden in de populaire Londense wijk Shoreditch en is toegankelijk voor iedereen. Wij zijn benieuwd wanneer er een vestiging in Nederland opent!

Red Bull Gaming Sphere | Wat kun je hier verwachten?

Dat online gaming een stormachtige ontwikkeling doormaakt is bekend. Vorig jaar schreven we al over Meltdown, een keten van eSports bars dat al sinds 2012 bestaat, wereldwijd opereert en inmiddels al 30 locaties heeft. Een soortgelijk concept als de eSports studio’s die Red Bull dit jaar dus opende.

De Red Bull Gaming Sphere is open voor iedereen, of je nou simpel toernooitjes wilt spelen, wilt trainen, hoger wilt klimmen op de ranglijst of wilt leren van eSports professionals. Wekelijks zullen er toernooien gehouden worden waarvoor je je kunt registreren. Ook is er voor ieder wat wils, zo staan er PC’s, Playstations, Xbox en Nintendo’s maar ook VR Headsets en voor de liefhebbers van autosport staan er race simulatoren. Buiten dat zal de Red Bull Gaming Sphere zich ook gaan richten op officiële eSports toernooien. Kortom, genoeg vertier voor de jeugd en fanatieke eSport beoefenaars in Shoreditch!

Bekijk deze video van YouTuber Ryan voor een impressie!

 

Website: Red Bull Gaming Sphere

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.