Rebeltie | Eigenzinnige stropdassen voor de bediening

2-7-2020

  • Stropdassen geïnspireerd op vissen, wijnflessen en koksmessen van Rebeltie
  • Stropdassen geïnspireerd op vissen, wijnflessen en koksmessen van Rebeltie
  • Stropdassen geïnspireerd op vissen, wijnflessen en koksmessen van Rebeltie

Smaakvol verrassen met stropdassen, deze uitstraling wil het nieuwe label Rebeltie de horecabediening bieden met niet-conventionele stropdassen. “Het verhaal van Rebeltie is simpel: stropdassen kunnen veel innovatiever en meer catchy. De reacties zijn tof van jonge dragers tot hippe senioren”, aldus ontwerper Jean-Paul van de Wiel. De dassen onderscheiden zich door hun vormen, mede geïnspireerd op culinaire zaken als wijnflessen, koksmessen en vissen.

Leestijd: 0,5 minuut

Rebeltie | Slow fashion voor slow food

Iedere das van Rebeltie is uniek, want ze worden met de handgemaakt door de ambachtslieden van Het Naaiatelier in Breda. “Net als in vooruitstrevende kleinschalige horeca, werken we met eerlijke materialen, ingrediënten zou je kunnen zeggen, en zijn we transparant over de herkomst. We delen ook éénzelfde passie: verrassen met een twist en tegelijk toegankelijk zijn”, vervolgt de ontwerper. De introductiecollectie geeft een keuze uit 4 modellen in 4 kleuren. Tevens is het mogelijk om eigen dessins te laten verwerken of ontwerpen vanaf 1 stuk. Meer informatie vind je op hun website.

Website: Rebeltie

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.