Ramon alcoholvrij bier | In een opvallend blikje

27-8-2019

  • Ramon alcoholvrij bier van brouwerij Roman
  • Ramon alcoholvrij bier van brouwerij Roman
  • Ramon alcoholvrij bier van brouwerij Roman
  • Ramon alcoholvrij bier van brouwerij Roman
  • Ramon alcoholvrij bier van brouwerij Roman

Ramon alcoholvrij bier (0,3% alcoholvolume) is verfrissend eigenzinnig. Brouwerij Roman uit Oudenaarde in België biedt met Ramon een origineel alternatief binnen de markt van alcoholvrije bieren. Door een unieke gist te gebruiken, slaagt Brouwerij Roman erin een bier te brouwen met nagenoeg geen alcoholproductie dat lekker én verrassend verfrissend is. Maar vooral ànders. Zo bevat Ramon slechts 0,3% alcoholvolume en 28 calorieën/100ml. Het bier is dan ook een positief, natuurlijk alternatief en uitermate geschikt als dorstlesser na een sportieve inspanning of op een zonnige dag. In een opvallend blikje!

Brouwerij Roman staat met dit bier als exploitant op de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam van maandag 23 tot en met woensdag 25 september 2019 in Rotterdam Ahoy. Als horecaondernemer kun je via deze link gratis kaarten aanvragen.

Brouwerij Roman maakt Ramon alcoholvrij bier  

Ramon combineert een verfrissende en fruitige smaak met een milde bitterheid. De brouwmeesters kozen voor smaakvolle hop: Hallertauer, Galaxy en Simcoe. De oudste familiebrouwerij van België doet met Ramon haar naam alle eer aan. Het assortiment van Brouwerij Roman bestaat uit Roman Range, Ename Abdijbieren, Gentse Strop, Adriaen Brouwer en Sloeber en is nu aangevuld met een origineel alcoholvrij bier dat twee zaken gemeen heeft met hun andere bieren: superieure kwaliteit en veel smaak. Geur en aroma’s: frisse, fruitige neus met nuances van citrusvruchten.

Met Ramon benadrukt Brouwerij Roman het belang dat het hecht aan verantwoord alcoholgebruik. Ramon is enkel verkrijgbaar in blik. Daarmee speelt Roman in op de verschillende consumptiemomenten. Leuk om te bekijken op Gastvrij Rotterdam.

Website: Ramon

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.