Ramada Apollo Amsterdam Centre | Slapen in een doorzichtige air-bubble

28-4-2017

Na de schaatsbaan vorig jaar en de curlingbaan afgelopen winter, komt Floor17 dit voorjaar weer met een bijzondere attractie op het dakterras: slapen in een doorzichtige air-bubble. Van 12 mei tot 10 juni slaap je vanaf 270 euro per nacht onder de sterren op de 85 meter hoge rooftop van Floor17. De bijzondere hotelkamer is ingericht door het populaire online designmerk MADE.COM. Het wordt dus niet alleen een super romantisch verblijf, maar ook nog eens op en top stijlvol.

Slapen in een doorzichtige air-bubble

De unieke experience begint met een persoonlijke check-in met Champagne, waarna je op een verrassende manier begeleid wordt naar jouw daksuite. De air-bubble is voorzien van bijna alle gemakken van een luxe hotelkamer. De kamer is verwarmd en er wordt continu frisse lucht ingeblazen door een geluidloze blower. Daarnaast heb je toegang tot een privéterras en de beste kamer van het hotel waar je je spullen kunt opbergen en je kunt opfrissen in de badkamer. De overnachting is inclusief privé-ontbijt geserveerd in de air-bubble.

“De air-bubble stond al lang op onze verlanglijst. Floor17 houdt van verrassingen en zoekt daarom continue naar nieuwe initiatieven om onze gasten te verbazen. We willen dat onze gasten Floor17 verlaten met een herinnering die ze niet snel hadden verwacht.”, aldus Erik-Jan Bausch, General Manager Ramada Apollo Amsterdam Centre.

Op 85 meter hoogte logeer je letterlijk onder de sterrenhemel: een onvergetelijke belevenis. Dit vanaf 270 euro per nacht. Ramada Apollo Amsterdam Centre met skybar Floor17 is de eerste in Nederland die overnachtingen in een air-bubble op hoogte aanbiedt. Via deze link kan je een overnachting boeken.

Air-bubble hotelkamers

In ons lijstje met mooie en bijzondere hotelkamers die wij eerder deze maand publiceerde, schreven wij over een soortgelijk idee. In het Bubble Hotel Attrap Rêves vlakbij Marseille in Frankrijk, kan je ook slapen onder de sterren.

Website: Apollo Hotels Nederland 

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.