Puttshack | ‘Minigolf reimagined’

27-10-2022

 • Puttshack - the experiencePuttshack - the experience
 • Puttshack - AtlantaPuttshack - Atlanta
 • Puttshack Oak Brook - The GamePuttshack Oak Brook - The Game
 • Puttshack Oak Brook - The GamePuttshack Oak Brook - The Game
 • Puttshack - Global food made in housePuttshack - Global food made in house
 • Puttshack - Pornstar MartiniPuttshack - Pornstar Martini
 • Puttshack Atlanta - Bar and diningPuttshack Atlanta - Bar and dining
 • Puttshack Atlanta - Game areaPuttshack Atlanta - Game area
 • Puttshack Oak Brook - Private event spacePuttshack Oak Brook - Private event space
 • Puttshack Oak Brook - The barPuttshack Oak Brook - The bar

Afgelopen week schreven we in onze trends in het kort over Puttshack dat groeikapitaal heeft opgehaald in Amerika. Een gaaf concept met een technologische minigolfervaring, lekker eten, drinken en feesten. Kortom competitieve gezelligheid! Leuk is dat het systeem zelf de individuele scores bij houdt via de ballen, en je kan punten verdienen en verliezen op basis van hoe je speelt. Puttshack opende zijn eerste vestiging in Londen in 2018. Er zijn inmiddels vier vestigingen in het verenigd koninkrijk en twee in de verenigde staten in Atlanta en Chicago, met ambitieuze plannen voor uitbreiding in Amerika. Zou jij ook een Puttshack vestiging in Nederland willen?

Leestijd: 1 minuut.

Competitieve gezelligheid bij Puttshack

Puttshack is een toonaangevend concept in de opkomende en groeiende markt van competitieve gezelligheid. Zo kennen we in Nederland Mooie Boules, bijzondere design bowlingbanen, zelfs een racepark bij Fletcher Hotel Amsterdam en verschillende karaoke bars zoals o.a. Duke of Tokyo in Utrecht.

Puttshack combineert een high-tech minigolfspel met lekker eten, drinken en feesten en kan met meerdere generaties gespeeld worden. Het spel wordt gespeeld met de gepatenteerde Trackaball™ technologie. Een ronde spelen bestaat uit 9 holes en duurt gemiddeld 30 minuten. Er staan tafels langs het parcours zodat gasten hun eten en drinken mee kunnen nemen tijdens het spelen.

Op de menukaart staan verschillende signature cocktails zoals een ‘Candy Crush’ met citroen wodka, perziklikeur, amandel, grenadine, appel en limoen of de ‘spill the tee’ met tequila, matcha thee, suiker, limoen en prosecco. Naast deze bijzondere cocktails serveren ze ook mocktails, shots en een ruim assortiment aan bier en wijn. Ook over het eten is nagedacht, zo hebben ze verschillende burgers en pizza’s op het menu maar ook ‘shareables’, verschillende kleinere gerechten die gedeeld kunnen worden.

Over Puttshack

Puttshack is bedacht door Adam Breeden (Al Star Lanes, AceBounce, Flight Club) en de broers Steven en Dave Jolliffe (Topgolf). Zij creëerden dit nieuwe spel door het beste van het spelen van mini golf – het plezier, de toegankelijkheid voor iedereen – te combineren met moderne technologie. Naast de 4 vestigingen in Londen en in chicago en Atlanta staan er nieuwe locaties in Boston en Miami in de planning, deze gaan in de herfst open, gevolgd door één in St. Louis deze winter. Extra locaties in Dallas, Denver, Houston, Nashville, Philadelphia, Pittsburgh en Scottsdale, plus een tweede locatie in Atlanta, zullen naar verwachting allemaal openen in 2023, en andere Amerikaanse locaties die zeer binnenkort worden aangekondigd. Dankzij deze laatste financieringsronde kan het team unieke en aantrekkelijke toplocaties blijven vastleggen.

Website: Puttshack

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.