Pro-Disin voor de horeca | ‘One Complete’ ruimte- en handsanatizing

11-6-2020

  • Ruimte desinfectie anti viraal van Pro-Disin
  • Pro-Disin

Overgekomen vanuit de topsport worden de producten en diensten van Pro-Disin nu ook gebruikt in de gastronomie. Met referenties als ‘official supplier van Jumbo Visma’ en leverancier aan team TEAMNL NOC NSF, vielen de veilige en effectieve desinfecterende anti virale producten op bij diverse horecaondernemers. Je wil graag een veilige gedesinfecteerde omgeving voor gasten en personeel aldus eigenaar en chef Erik van Loo van twee sterren restaurant Parkheuvel te Rotterdam. Effectief, veilig en geen invloed hebbende op de smaakbeleving. Ook in bijvoorbeeld restaurant Ferro in Berkel Rodenrijs en restaurant Da Gianfranco te Rotterdam gebruiken ze de diensten en middelen van Pro-Disin.

Wij hebben het middel gespot in een Facebookbericht van restaurant Parkheuvel en hebben ondertussen begrepen dat de handsanatizing zonder alcohol is en met verzorgende bestanddelen. Dus geen ‘droge’ handen voor je gasten en het schijnt ook nog eens minimaal 4 uur te werken!

Leestijd: 1 minuut

‘One Complete’ ruimte- en handsanatizing

Je restaurant wordt in een uur volledig gedesinfecteerd (voor de kenners onder ons LOG 6) met een ruimte desinfectie apparaat. Dit is allemaal gecertificeerd onder het benodigde N certificaat van het CTGB. De gebruikte middelen hebben een food grade goedkeuring van de Nederlandse overheid. Bij de entree staat er een desinfectie zuil met sensor (geen handcontact) opgesteld en die doseert One Complete Microbarrier. Een handontsmettingsmiddel zonder alcohol en met verzorgende bestanddelen! Het werkt minimaal 4 uur.

Hoe werkt het middel?

Het middel dat gebruikt wordt is een desinfectiemiddel op basis van actief zuurstof. Door toevoeging van een drager en een aantal stabilisatoren komt het middel alleen in actie wanneer het in aanraking komt met micro-organismen of andere organische vervuiling. Hierdoor heeft het zogenaamde slimme desinfectiemiddel een zeer hoge effectiviteit, een werkingsduur tot 110 uur en een minimale doseringshoeveelheid. Tests tonen aan dat hun systemen bacteriën, virussen, gisten, schimmels en sporicides effectief dood. Resistentie tegen dit desinfectiemiddel is onmogelijk en naspoelen is bij gebruik overbodig, er blijven geen residuen achter. De inwerktijd is minder dan 5 minuten.

One Complete is sinds de Olympische Spelen van Londen (2012) het officiële antibacteriële handverzorgingsmiddel van de atleten en begeleiders van TEAMNL NOC NSF.

Website: Pro-Disin

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.