Private membersclub The Cover opent in Amsterdam

6-10-2022

  • Rendering of the private membersclub The CoverRendering of the private membersclub The Cover
  • Rendering of the private membersclub The CoverRendering of the private membersclub The Cover
  • Free acces to the AWAY Spa and Gym at private membersclub The CoverFree acces to the AWAY Spa and Gym at private membersclub The Cover
  • food from The Duchess at private membersclub The Coverfood from The Duchess at private membersclub The Cover

Sircle Collection, een van oorsprong Nederlandse hospitalitygroep, presenteert The Cover. Deze nieuwe private membersclub verwelkomt ondernemers, innovators en creatievelingen vanaf deze winter in het historische Rijkskantoorgebouw voor Geld- en Telefoonbedrijf in Amsterdam. In het voormalige Kas Bank-gebouw huisvesten al meerdere bekende ondernemingen, zoals restaurant The Duchess*, W Amsterdam en Dutch design-winkel X BANK. Hier zal binnenkort The Cover aan worden toegevoegd.

Leestijd: 2 minuten

Private membersclub The Cover | Community, well-being en business

De nieuwe membersclub zet in op drie pijlers: community, well-being en business. Members krijgen exclusief toegang tot werkruimtes, een private dining area, een gezellige huiskamer en een speciaal door de chef van The Duchess opgezet clubmenu. Verder kunnen zij gratis terecht in de AWAY Spa en gym van W Amsterdam en krijgen ze speciale tarieven bij alle hotels van Sircle Collection.

Liran Wizman, oprichter en eigenaar van Sircle Collection: “Een van de belangrijkste eigenschappen van Sircle Collection is het opbouwen en koesteren van de lokale gemeenschap. De ziel van Amsterdam, de stad die ik thuis noem, is de basis van The Cover: een plek voor creatieve talenten en waar iedereen welkom is die ideeën, inspiratie en projecten wil uitwisselen en delen.” In The Cover worden verschillende evenementen georganiseerd op gebied van body & mind, cultuur en ondernemerschap. Zo kunnen members niet alleen meer kennis opdoen over interessante en actuele onderwerpen, maar ook netwerken met ondernemers uit andere branches.

Barcelona, Amsterdam en Wenen

Private membersclub The Cover is een thuishaven voor ondernemers en gepassioneerde mensen uit verschillende vakgebieden. Iedereen kan zich via de website aanmelden. De aanvraagprocedure is nu geopend om één van de founding members te worden (wat betekent dat je een van de eersten bent), inclusief extra voordelen voorafgaand aan de officiële opening. Amsterdam heeft na Barcelona de tweede private membersclub van Sircle Collection en binnenkort zullen er clubs worden geopend in Wenen en andere Europese steden. Omdat Privat membersclub The Cover is toegevoegd aan het netwerk van Sonato Alliance (een invitation-only netwerk van ’s werelds beste en onafhankelijke private memberclubs), hebben members toegang tot privéruimtes in steden als Los Angeles, Singapore en Toronto. Een membership bij The Cover kost 180 euro per maand (140 euro als je 30 jaar of jonger bent), exclusief registratiekosten à 500 euro (of 250 euro onder de 30). Meld je hier aan.

Ontwerpers Baranowitz + Kronenberg

The Cover Amsterdam is ontworpen door Baranowitz + Kronenberg Architecture, de interieur- en architectuurstudio van Irene Kronenberg en Alon Baranowitz. De studio is de afgelopen twintig jaar bekend geworden om hun designs voor hotels, restaurants en commerciële ruimtes. Projecten zijn onder andere hotels Sir Joan en W op Ibiza, Sir Albert, W Amsterdam en The Duchess in Amsterdam en restaurants Topolopompo, Jaffa-Tel Aviv en Pastel Brasserie in Tel Aviv.

Toevallig hebben we recent gelezen dat private membersclubs momenteel in New York booming zijn en we zijn benieuwd of dit in het huidige economische klimaat hier in Nederland ook gaat gebeuren.

Wij schreven in 2017 over de Instagram pagina’s van de Sir Hotels die onderdeel zijn van de Sircle Collection.

Website: Private membersclub The Cover

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.