Primeur voor Amsterdam | Eerste Lagunitas TapKabinet van Europa geopend

11-2-2019

  • Lagunitas TapkabinetLagunitas Tapkabinet
  • Lagunitas TapkabinetLagunitas Tapkabinet
  • Lagunitas TapkabinetLagunitas Tapkabinet
  • Lagunitas TapkabinetLagunitas Tapkabinet
  • Lagunitas TapkabinetLagunitas Tapkabinet
  • Lagunitas TapkabinetLagunitas Tapkabinet
  • Lagunitas TapkabinetLagunitas Tapkabinet

De eerste Europese taproom van Amerikaanse brouwer Lagunitas is donderdagavond 7 februari 2019 officieel geopend in het kloppende uitgaanshart van de Pijp. David Maartense nam voor jullie alvast een kijkje tijdens de opening van dit sfeervolle biercafé Lagunitas TapKabinet. Het is de eerste taproom van Lagunitas buiten Amerika waar vestigingen zijn in Azusa, Petaluma, Chigago en Seattle. De bierbrouwers in Amerika waren geheel in stijl via een livestream aanwezig bij de opening, met een biertje in de hand alhoewel het daar op dat moment 10.00 uur ’s ochtends was.

Wat kun je verwachten bij Lagunitas TapKabinet?

Het is meer dan een sfeervol biercafé waar men de meest exclusieve Lagunitas bieren kan drinken; in deze nieuwe bar vinden wekelijks bijzondere activiteiten plaats. Op de agenda voor deze maand staan Jukebox Bingo, Beat Lagunitas Mario Kart, International Pub Quiz, Downward Dog Yoga en het Lagunitas Beer Dinner. Een terugkerend element is de wekelijkse live muziekavond. Wie een keer in de buurt is, loop er een keer naar binnen en geniet van één van de lekkere bieren op tap. Hierbij kan ik de Lagunitas Mozango zeker aanbevelen! De menukaart is simpel met een vernieuwende mix tussen klassieke Amerikaanse en Nederlandse gerechten voor lunch en diner.

Unieke taproom

De van oorsprong Californische brouwerij Lagunitas was een van de voorlopers in de Amerikaanse bierrevolutie. De horecaondernemers Reinout Ezinga en Sikko de Jong kregen de kans om met dit biermerk een unieke tapkamer in Nederland te lanceren en een exclusieve reeks vernieuwende en bijzondere bieren te schenken. Hun voorliefde voor speciaalbieren en hun ervaring met buurtgerichte horeca maakten van dit ondernemers duo een perfecte bondgenoot van Lagunitas. Het biermerk focust zich ook op de lokale gemeenschap. Dit komt bij het Lagunitas TapKabinet tot uiting door het organiseren van wekelijkse evenementen. Iedere woensdagavond is er een live optreden met akoestische muziek. Geïnteresseerde muzikanten kunnen zich hiervoor aanmelden. Gezelschapspelletjes maar ook goede doelen events dragen bij aan het gevoel van saamhorigheid.

Bekijk hieronder de geschiedenis van het Lagunitas biermerk:

 

 

 

 

Website: Lagunitas Tapkabinet

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.