Postillion Hotels helpt medewerkers bij afbetalen studieschuld

12-8-2022

  • Werken bij Postillion HotelsWerken bij Postillion Hotels

Postillion Hotels betaalt voor alle medewerkers met een studieschuld 2,50 euro per gewerkt uur af aan DUO. Deze aflossing komt bovenop het reguliere salaris van de medewerkers. Met het initiatief hoopt de hotelketen een financiële zorg van de medewerkers weg te nemen zodat er meer ruimte is voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Het initiatief vloeit voort uit een afstudeerproject van studenten van Hotel Management School Maastricht.

Leestijd: 1 minuut

Postillion Hotels als werkgever

Postillion Hotels staat bekend als een werkgever waar jonge, ambitieuze medewerkers de kans krijgen om door te groeien. Een groot deel van het personeel is dan ook ‘eigen kweek’ en doorgegroeid op de werkvloer. “Bij ons krijg je echt alle kans om ambities waar te maken”, vertelt Algemeen Directeur Erik-Jan Ginjaar. “Ook op jonge leeftijd. We stimuleren de ondernemersmentaliteit van al onze mensen, door ze zoveel mogelijk de regie te laten nemen over hun eigen werkzaamheden en ze te helpen door te ontwikkelen.”

Extra aflossing studieschuld bovenop salaris

Een studieschuld kan gevolgen hebben voor de toekomst, beseft Ginjaar. “En stress met zich meebrengen. Dat begrijpen wij. Om onze mensen zo zorgeloos mogelijk te laten leven en werken, bieden we ze daarom deze extra arbeidsvoorwaarde; een aanvulling op het reguliere salaris die op kan lopen tot wel 5.000 euro per jaar.”

Aandacht met Impact

Het motto van Postillion Hotels is Aandacht met Impact. “Dat houdt in dat we oprechte aandacht voor onze gasten hebben, maar ook voor onze medewerkers. Zij zijn tenslotte degenen die onze beloftes dagelijks waar moeten maken. Voor onze mensen creëren we daarom een zo veilig, inspirerend en leuk mogelijk werkklimaat, zodat zij zichzelf kunnen zijn en kunnen doorgroeien tot wie zij willen worden. Deze extra arbeidsvoorwaarde sluit hier naadloos op aan.”

Over Postillion Hotels

Postillion Hotels is een Nederlandse hotelketen met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Utrecht Bunnik, Rotterdam, Amersfoort Veluwemeer, Arnhem, Deventer en Dordrecht. De hotelketen richt zich primair op de vergader- en congresmarkt. Met het Meet Work Stay-concept komt Postillion Hotels tegemoet aan alle behoeften van de zakelijke reiziger van nu. Meet Work Stay is een totaalconcept waarbinnen vergaderen, werken en verblijven een geïntegreerde formule vormen. In de bedrijfsvoering van Postillion Hotels is innovatie en verkenning van nieuwe mogelijkheden in de markt een belangrijk aandachtspunt.

Website: Postillion Hotels

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.