Postillion Hotel & Convention Centre WTC Rotterdam geopend

2-4-2021

  • Postillion Hotel & Convention Centre WTC Rotterdam
  • Postillion Hotel & Convention Centre WTC Rotterdam
  • Postillion Hotel & Convention Centre WTC Rotterdam
  • Postillion Hotel & Convention Centre WTC Rotterdam
  • Postillion Hotel & Convention Centre WTC Rotterdam

Vandaag, 2 april 2021, opent Postillion Hotels een nieuw hotel in het World Trade Centre (WTC) Rotterdam. De Nederlandse hotel- en congresketen opende in 2015 al een Convention Centre in het Rotterdamse rijksmonument en voegt hier nu hotelaccommodatie aan toe. De voormalige kantoorruimtes zijn omgebouwd tot 168 hotelkamers, met in het interieur een knipoog naar onder andere de skyline van Rotterdam. Eerder deze maand opende Postillion ook een Meeting Centre in The Globe, Den Haag. De hotelketen kiest er bewust voor om te blijven investeren in deze uitdagende tijd en wil daarmee haar positie op de internationale congresmarkt versterken. 

Onze collega Leonie van Spronsen heeft gisteren een kijkje genomen in het hotel, het eerste Postillion hotel dat echt midden in de stadskern ligt. Aangezien het een monumentaal pand is zijn er details bespaard gebleven, zo hebben sommige kamers een rode monumentale ‘buitendeur’ die toegang geeft tot de kledingkast. Postillion Hotels is met dit ‘Meet-Work-Stay’-concept en hun nieuwe meeting centre in The Globe, klaar voor het her-opstarten van de MICE markt! De concepten om op een veilige manier weer samen te komen tijdens een congres of event zijn vorig jaar al getest. Ook zo’n zin om inspiratie op te doen op je werkgebied? Het lijkt zolang geleden dat we collega’s uit ons werkveld hebben ontmoet en laten we ervanuit gaan dat we dit binnenkort weer onbeperkt kunnen. 

Meet-Work-Stay concept voor Postillion Hotel & Convention Centre WTC Rotterdam  

Erik-Jan Ginjaar, algemeen directeur Postillion Hotels: “Met de opening van een hotel in onze vestiging in Rotterdam geven wij verder vorm aan onze ambitie om internationale congresgasten aan te trekken en optimaal te kunnen bedienen. Door aanwezig te zijn op prominente locaties in Nederlandse wereldsteden bieden wij onze gasten uit binnen- en buitenland een complete Meet-Work-Stay ervaring. Rotterdam is één van de snelst groeiende markten voor zakelijk toerisme in Nederland en daarom voor ons een logische uitbreiding.” 

Het nieuwe hotel in Rotterdam is een onderdeel van het WTC-complex en toegankelijk via een eigen ingang aan de Meent 110. Het WTC-complex biedt wanneer de coronamaatregelen het toelaten horeca- en sportfaciliteiten. Bij de realisatie van Postillion Hotel Rotterdam is samengewerkt met gebouweigenaar Bouwinvest. 

Over Postillion Hotels 

Postillion Hotels is een Nederlandse hotelketen met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Utrecht Bunnik, Rotterdam, Amersfoort Veluwemeer, Arnhem, Deventer en Dordrecht. De hotelketen richt zich primair op de vergader- en congresmarkt. Met het MeetWorkStay-concept komt Postillion Hotels tegemoet aan alle behoeften van de zakelijke reiziger van nu. Meet Work Stay is een totaalconcept waarbinnen vergaderen, werken en verblijven een geïntegreerde formule vormen. In de bedrijfsvoering van Postillion Hotels is innovatie en verkenning van nieuwe mogelijkheden in de markt een belangrijk aandachtspunt. 

Website: Postillion Hotels

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.