Popocatepetl | Win gratis nacho’s voor de rest van je leven

23-8-2017

16 september 2017 is het Nationale Nacho Dag bij restaurant Popocatepetl The Mexican. Een eerbetoon aan Onafhankelijkheidsdag in Mexico. Om dit heugelijke feit onder de aandacht te brengen, geeft Popocatepetl memorabele prijzen weg met als ultieme hoofdprijs ‘je leven lang gratis nacho’s’.

Popocatepetl

Hoewel de rekening vaak het minst leuke deel van een avondje uit eten gaan is, kan het voor gasten van Popocatepetl weleens leuk uit gaan pakken. De code die zij bij de rekening krijgen kunnen zij invullen op de website www.nationalenachodag.nl. Hiermee maken zij kans op verschillende smakelijke prijzen die zij kunnen innen bij een van de zeven vestigingen van Popocatepetl The Mexican. De actie loopt van 21 augustus tot en met 15 september, je hoeft hiervoor alleen maar uit eten te gaan bij één van de restaurants. De uiteindelijke winnaar mag zich de rest van zijn leven tegoed doen aan gratis nacho’s bij Popocatepetl The Mexican.

Popocatepetl; begrip in Nederland

Het Mexicaanse restaurant Popocatepetl is al 35 jaar een begrip in Nederland en heeft veel vaste gasten. In Mexico staat ‘Popocatepetl’ voor de bekende vulkaan bij Mexico City. De naam is oud-Azteeks en betekent ‘daar waar de aarde heet wordt’. In Nederland staat ‘Popocatepetl’ al jaren garant voor lekker eten in een Mexicaanse ambiance verspreid over zeven vestigingen.

Website: Nationale Nacho Dag

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.