Pop-up winter chalet van York & Albany

18-11-2015

 

In de gezellige binnenplaats van Gordon Ramsay’s restaurant York & Albany is een alpine-stijl winter chalet geïnstalleerd. Ben je in Londen, dan is dit een geweldige plek om cocktails en hapjes te delen.

Pop-up winter chalet

Deze zomer bracht het restaurant York & Albany nog het strand naar het centrum van Londen. We schreven over hun strandtent, waar zij zeewier Martini’s en Bacardi Rum slush in mini emmertjes en alcoholische ijslollies met bijvoorbeeld Pimm’s likeur serveerden. Deze winter is de strandtent vervangen door een pop-up winter chalet, compleet met lichtjes, dennenappels, lantaarns, dekens om jezelf te verwarmen en een open vuur op het terras. Er worden snacks geserveerd door chef Will Stanyer, onder andere raclette, hert Kromeski en regenboogforel met mierikswortel, zoete lekkernijen als kokosnoot, lychee sneeuwballen en baked Alaska. Daarbij drink je warme of koude cocktails, waaronder York & Albany’s eigen ‘Winter Spiced Old Fashioned home-infused wodka’. Het chalet is geopend van 30 oktober tot en met 28 februari 2016.

Inspiratie

We lazen over de pop-up winter chalet in een artikel van The Telegraph waarin ze een overzicht gaven van de pop-up restaurants in Londen rond de kerstdagen. Aangezien wij nog niet zoveel leuke pop-up concepten hebben rond de kerstdagen hopen wij dat deze pop-up van York & Albany een bron van inspiratie zal zijn. Daarnaast zijn op de website van York & Albany ook een aantal cocktail recepten te vinden. Heeft jouw bedrijf een leuk pop-up concept, wij schrijven er graag over!

Bron: The Telegraph

Website: York & Albany

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.