York & Albany zorgt voor strand in hartje Londen

2-7-2015

De zonnebrillen, slippers en strandballen doen het goed in de stadsoase bij York & Albany’s Beach Hut in Londen, waar je meteen een strandgevoel krijgt.

Strand in hartje Londen

Waan jezelf op een zomers strand in hartje Londen bij de strandtent die is neergezet in de binnentuin van Gordon Ramsay’s York & Albany. Dat moet zeker lukken met een zeewier Martini of een Bacardi Rum slush geserveerd in een mini-emmertje met schepjes als lepeltjes of de alcoholische ijslolly’s met Pimm’s likeur.

Strandmenu

In het restaurant serveren ze verleidelijke strandhapjes waaronder mini fish ‘n’ chips, hapklare Cumberland worstjes en potjes ‘pickled seafood’. Voor de grote eters is er een Beach BBQ menu dat bestaat uit gegrilde burgers en vegetarische kebab met sla, friet, aardappelsalade en zónder zand.

Softijs met caramel-popcorn en suikerspin

Ook de zoetekauw komt aan zijn trekken, met keuze uit frambozenvla dognuts, banana split ijs en een doe-het-zelf softijsmachine met aardbei-cheesecake smaak, suikerspin en caramel popcorn. Dat is nog eens een ijshoorntje voor de 21ste eeuw!

Strandtent-arrangement voor groepen

Dus ook Londenaren hoeven niet persé naar de kust tijdens deze warme dagen, maar kunnen hun voeten in het zand zetten bij bij York & Albany’s Beach Hut in Londen. De gemaakte selfies zullen eerder de indruk geven dat ze afkomstig zijn van het strand in Camden dan uit hartje Londen. De strandtent is te boeken voor exclusieve diners tot 12 gasten. Voor dertig pond per persoon kunnen gasten genieten van verschillende hartige en zoete snacks en twee cocktails.

Het is een prachtige manier van zomerse acties die ook op minder zonnige dagen het strandgevoel naar de stad brengt!

Website: York & Albany 

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.