Pop-up restaurant Bårr komt naar Leiden!

14-11-2018

  • Restaurant BårrRestaurant Bårr
  • Restaurant BårrRestaurant Bårr

Het rondreizende pop-up restaurant Bårr heeft Leiden uitgekozen voor zijn Nederlandse primeur. Van vrijdag 7 december t/m zondag 6 januari verrijst Bårr Tipi Bar op het Stadhuisplein in het hart van Leiden.

Pop-up restaurant Bårr

Pop-up restaurant Bårr is geïnspireerd op het Sami volk uit Lapland en trekt van plaats naar plaats met zijn tipi’s. De aankleding bestaat uit veel Scandinavisch geïnspireerde elementen en creëert rond de Kerst een intieme sfeer op de locaties die Bårr aandoet. In Leiden krijgt het Stadshuisplein een grondige metamorfose en stappen bezoekers een uitnodigende wereld binnen die nog niet eerder in de stad te vinden was.

Bårr bestaat in Leiden uit drie reusachtige tipi’s waarvan er twee gebruikt worden als restaurant. De Scandinavische stijl is ook hier goed zichtbaar en bezoekers genieten naast het stoere menu van warmte en knusheid, ook als buiten de sneeuwvlokjes in de lucht dwarrelen. Het menu is geïnspireerd op producten uit het seizoen. Je kan er even terecht om een broodje te eten of lang aan tafel voor een uitgebreid drie gangen diner. Reserveren voor het restaurant is niet verplicht maar wordt wel aangeraden! Reserveren kan via www.tipibar.nl.

Naast het restaurant wordt zowel binnen als buiten de derde tipi een ruime borrelplek gecreëerd waar vrienden en familie geheel in Bårr-stijl samen van de Kerstperiode kunnen genieten. Op wisselende tijden overdag organiseert Bårr in deze tipi een leuke kinderprogrammering geschikt voor kleine- en grotere kinderen. Barr is dagelijks geopend van 11:00 – 23:00 uur voor lunch, borrel en diner.

Website: Restaurant Bårr

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.