Pop-up Pulitzer’s Bar in de Bijenkorf | Serveert de Bee’s Knee no.3 cocktail

12-7-2018

  • Bee’s Knee no.3 cocktailBee's Knee No.3 cocktail at The Pulitzer's Bar at the Bijenkorf
  • Bee’s Knee no.3 cocktailDe Bijenkorf Amsterdam
  • Bee’s Knee no.3 cocktailDe Pulitzer's Bar

De befaamde Pulitzer’s Bar van Pulitzer Amsterdam strijkt vanaf vanavond 12 juli t/m 15 juli neer op de bovenste etage van de Bijenkorf. Gedurende vier dagen worden de rooftop en binnenbar van restaurant The Kitchen in de Bijenkorf omgetoverd tot een klassieke art-deco cocktailbar waar een speciaal voor deze pop-up gecreëerde cocktail wordt geserveerd: de Bee’s Knee no.3 cocktail. Verder staat alles in het teken van de Pulitzer’s Bar, de tijdloze hotelbar aan de Amsterdamse Keizersgracht die het traditionele cocktailvakmanschap combineert met hedendaagse invloeden zoals jazzy pianoklanken, eclectische meubels en een speciaal cocktailmenu. Een combinatie van persoonlijke service, unieke cocktailcreaties en eigentijds design maakt deze samenwerking compleet. Wij wensen het team veel plezier tijdens deze pop-up!

Samenwerking Pulitzer’s Bar & de Bijenkorf | De Bee’s Knee no.3 cocktail

Speciaal voor deze samenwerking, is de Bee’s Knee no.3 cocktail gecreëerd. Bij het proeven van deze honingzoete cocktail, laat de nasmaak een kleine bijenachtige prik in de mond achter door de kick van de gembersiroop. Verder bevat de Bee’s Knee no.3 Damrak Gin, citroensap, huisgemaakte honingsiroop en gekruide sinaasappel ginger ale. De goudgele cocktail wordt exclusief op deze avonden geserveerd.

Naast de Bee’s Knee no.3 cocktail zijn ook de volgende cocktails te verkrijgen:

Summer of 1922  / Ingrediënten: zoete vermout, jasmijn thee, Rieslingwijn, Fernet Branca, tonic

French 75  / Ingrediënten: Damrak Gin, champagne, limoensap, huisgemaakte suikersiroop

Last Chapter / Ingrediënten: Hendricks Gin, huisgemaakte “roze citrus” sap, huisgemaakte “einde van de werkdag” siroop

Raspberry Lemonade (mocktail) / Ingrediënten: huisgemaakte frambozensiroop, sodawater, limoensap

Het indrukwekkende design van de Pulitzer’s Bar met warme tinten, fluwelen zitjes en ontelbare boeken wordt nagebootst op de rooftop van de Bijenkorf. Daarnaast zullen de jazzy deuntjes en de heerlijke cocktail combinaties zorgen voor een onvergetelijke avond met uitzicht over het historische centrum van Amsterdam.

Donderdag 12 – zondag 15 juli | 16:00 – 21:00

Over Pulitzer’s Bar

Gesitueerd in het 48-jaar historische en elegante Pulitzer Amsterdam, is Pulitzer’s Bar een tijdloze hotelbar die perfect het traditionele cocktail vakmanschap combineert met hedendaagse invloeden in een klassieke ruimte. Net als het menu heeft ook het interieur de elegante en klassieke stijl van vroegere tijden met een eigentijds randje. De verschillende ruimtes geven het gevoel van een bezoek aan een woonhuis aan de grachten. De rijke goudtonen, de fluweelzachte zitjes, nisjes en diepgroene tinten geven de bar een warme sfeer en maken Pulitzer’s Bar een ideale schuilplaats om de drukte van de stad te ontvluchten.

Website: Pulitzer’s Bar

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.