Pop-up Luca’s Pizza opent in de Kopstootbar

18-6-2019

  • Luca's pizza bar in de kopstootbar

Recent geopend pop-up Luca’s Pizza in de Kopstootbar waar om de paar maanden een nieuwe chef in de pop-up keuken van de bar werkt. Dit keer is het de beurt aan Luc Geertzen, die er Luca’s Pizza opent. Je kunt dus gedurende de zomer genieten van Luca’s pizza’s in de Kopstootbar.

Leuk idee om een pop-up keuken te openen in je bar!

Pop-up Luca’s Pizza

Luca’s Pizza bar is een toegankelijke plek worden voor ieder budget. Zo zijn er de ‘7 voor 7’ pizza’s: pizza’s die besteld worden voor 19:00 uur kosten €7,-. Ook hebben studenten op vertoon van hun studentenpas op maandag en dinsdag al een pizza vanaf €6,-. Of er na zijn periode in de Kopstootbar een vaste vestiging komt, laat Luc voorlopig in het midden. “Ik zit nu heerlijk op mijn plek bij de Kopstootbar. De eigenaren Sunny, Maarten en Jamie zijn goede vrienden van me en ik ben heel erg blij dat zij het idee van de pizzeria ook zagen zitten,” aldus Luc Geertzen, bedenker van Luca’s Pizza.

De Kopstootbar wil de bezoekers onderdompelen in een Italiaans tintje. ‘We zullen jullie onderdompelen in onze Italiaanse Rivièra om de hoek van het Leidseplein, waar de zon altijd schijnt en de Jajem rijkelijk zal vloeien,’ is te lezen in de tekst van het Facebook evenement voor de opening van de pizza bar. Je kunt van maandag t/m zaterdag van 17:00 tot 22:00 uur genieten van de pizza’s in de Kopstootbar.

Website: Kopstootbar

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.