Pop-up Eat Your Drink geopend in Londen

19-11-2015

Op de begane grond van Benefit’s flagship store op Carnaby Street is de pop-up Eat Your Drink geopend. Daar deconstrueren ze cocktails tot wonderlijke creaties wat door het winkelend publiek kan worden geproefd, aangeraakt en geroken. Eat Your Drink is open vanaf 17 november tot 24 december.

Eat Your Drink

De oprichters van Smith & Sinclair, Melanie Goldsmith en Emile Bernard, wilde iets creëren dat mensen zou schokken en wat met een wauw effect zou worden ontvangen. Nou, dat deden ze! Tijdens een serie ‘date avonden’, hebben ze zich gericht op het concept van het ‘adult play’ en creëerden ze een luxe, sensuele zoetigheden. Met een hoog alcoholgehalte idee om mensen aan het praten te maken. De zoetigheden waren zo populair dat ze het hoogtepunt van de avonden werden. Het enthousiasme over de pastilles kon niet worden genegeerd en een jaar later worden ze verkocht bij Harrods, Harvey Nichols, Selfridges en nog veel meer zaken! Smith & Sinclair heeft nu eetbare, signature cocktails voor meer dan 32 merken, waaronder voor Langley’s Gin & Beluga Wodka. En nu is hun pop-up store Eat Your Drink geopend. Hier verkopen zij onder andere suikerspin met de smaak van een cocktail en met alcohol gevulde lolly’s en fruit pastilles.

De pop-up store moet eruit zien als een ‘magisch, glittery labyrint’, dat is gemaakt door de oprichters met de hulp van een theater ontwerper. In het labyrint kunnen gasten alcohol ‘beleven’ door het op een ongebruikelijke manier te consumeren.

Inspiratie

In de pop-up winkel zullen ook producten worden verkocht die niet online te bestellen zijn, waaronder potten met suikerspin waar je wodka in moet gieten. Zoals wij al in een artikel schreven, zal de wodka op suikerspin zorgen dat de suikerspin smelt en op deze manier wordt er een zoete cocktail gecreëerd. In Nederland worden de echte WINE gums van Vinoos door AMS verkocht: geen snoepjes voor kinderen, maar een luxe snoepje voor volwassenen. We schreven over de echte WINE gums in april 2014 en op dit moment worden de WINE gums verkocht door heel Nederland. Luxe hotels gebruiken ze zelfs als snoepje op de kussens van hun gasten.

Website: Eat Your Drink

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.