Pop-up Bar 0.020 | Ook genieten tijdens Dry January

2-1-2020

  • Pop-up Bar 0.020 in Amsterdam
  • Pop-up Bar 0.020 in Amsterdam

Populair item in januari, alcoholvrij! Bar 0.020 is vanaf morgen 3 januari de eerste alcoholvrije bar van Nederland. De alcoholvrije pop-up Bar 0.020 (spreek uit als: nul punt nul twintig) opent haar deuren in de binnenstad van Amsterdam op de Nieuwezijds Kolk 25. Het doel van de bar is om mensen op een positieve en gezellige manier Dry January door te laten komen. Op 31 januari sluit de bar haar deuren weer. Met op zaterdag 1 februari – als ultieme beloning voor iedereen die alcoholvrij de maand is doorgekomen, een knallend afsluitfeest met alcohol.

Steeds meer mensen doen mee met Dry January, een alcoholvrije maand na de feestmaand! Dry January is in 2013 is begonnen in Engeland en behalve dat je lijf een alcoholvrije maand zeer zal waarderen (het is ook goed voor de lijn), klinkt deze pop-up bar ook erg gezellig met DJ’s, spelletjes en proeverijen. 

Begin 2020 goed in pop-up Bar 0.020

Na de feestdagen, waarbij de alcohol rijkelijk vloeit, nemen veel mensen zich voor om het in januari even wat rustiger aan te doen. Bar 0.020 helpt je om dit goede voornemen te kunnen aftikken. Want je vindt hier de warmte en gezelligheid van een kroeg, maar niet de verleiding van alcohol. Oprichtster Mariska Leising: “De bar is bedoeld voor gezellige mensen die als doel hebben om een maand niet te drinken en die ook nieuwsgierig zijn naar alcoholvrije dranken.”

Entertainment tijdens Dry January

Bar 0.020 heeft niet alleen partnerships met bierbrouwers en andere alcoholvrije dranken, maar ook  met muzikanten en artiesten. Zo draait er op vrijdag altijd een DJ, zodat je dansend het weekend in kan gaan. Op de zaterdagen worden er proeverijen georganiseerd door alcoholvrije dranken en bierbrouwerijen (o.a. Lowlander en Jopen Bier). En op de zondagen wordt de bar een groot spelletjescafé met een entertainmentteam! Neem vooral ook je eigen favoriete spel mee!

Bar 0.020 is tot en met 31 januari geopend op donderdag (16.00 uur – 22.00 uur), vrijdag en zaterdag (16:00 uur – 00:00 uur) en zondag (13:00 uur tot 19:00 uur).

Bar 0.020 wordt georganiseerd door Event My Brand

Na een aantal jaren in de corporate bankwereld te hebben gewerkt besloot de Amsterdamse Mariska Leising (1989) om in 2018 haar eigen evenementenbureau, Event My Brand, op te zetten. Van conceptcreatie tot en met strategie en van de styling tot en met de productie. Event My Brand zet van A tot en met Z een event neer. En dit alles op een zo duurzaam mogelijke manier. Bar 0.020 heeft Mariska samen met haar partner Niels Krommenhoek opgericht. Mariska is ook de drijvende kracht achter Closet Sale Amsterdam, een event met als doel om kleding een tweede leven te geven.

Website: Bar 0.020 een idee van Event My Brand 

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.