Plopr | De opener met een ‘plop’ geluid

23-2-2017

Heerlijk toch, dat ‘plop’ geluid wanneer je een bierflesje openmaakt of een champagnefles ontkurkt? Met deze nieuwe opener, de Plopr, kun je hier elke keer van genieten. De Plopr kan gebruikt worden voor elk flesje met een kroonkurk. Het project staat sinds deze week op de website om geld te crowdfunden voor de productie van de eerste exemplaren.

Een stukje geschiedenis van de Plopr

Of het daadwerkelijk iets is voor in de horeca valt te betwijfelen, een leuke gimmick is de opener echter wel. Johan van de Pol (27), uitvinder van de Plopr vertelt: “Vijf jaar geleden tijdens een feestje opende een vriend van mij een flesje bier met de achterkant van een aansteker. Het opende met een verbazingwekkend hard ‘Plop’ geluid. Na lang proberen lukte mij het die avond uiteindelijk ook om met een ‘Plop’ mijn biertje met een aansteker te openen. Ik heb geleerd dat elke menselijke beweging kan worden nagebootst door een machine of een tool. Ik beloofde mijn vrienden dat ik iets kon bedenken dat makkelijker was dan zo’n aansteker. Nog hoor ik hun lach toen ik dat zei. Juist dat zorgde dat ik vastbesloten aan de slag ging om een opener te ontwikkelen waarmee iedereen makkelijk dat harde geluid ‘Plop’ kan maken.”

Waarom zou je deze Plopr willen hebben?

Er zijn genoeg redenen om de Plopr te willen hebben. Het is een leuke gadget om zelf te hebben maar ook om aan vrienden te geven. De Plopr kan bij een bestelling vanaf 100 stuks gepersonaliseerd worden waardoor het een leuk persoonlijk cadeau wordt en om promotioneel in te zetten door merken. Het leuke is ook dat de kroonkurk een eind door de lucht vliegt. Een collega uit ons team bedacht hierdoor dat het helemaal prachtig is achter een bar als er dan een lichtstreep ontstaat door bijvoorbeeld een Led lampje of sterretjes!

Wil je ook de Plopr hebben voor in de zaak of vind je deze gadget zelf leuk om te hebben? Help dan mee om de €10.000,- te bereiken. Met nog 22 dagen te gaan is al ruim een vierde gefinancierd.

Bron: Kickstarter

Website: Plopr

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.