Platform HighWine.nl

12-11-2019

  • HighWine.nl
  • HighWine.nl
  • HighWine.nl
  • HighWine.nl

Vanaf vandaag is de website HighWine.nl gelanceerd. Het online platform bundelt zo veel mogelijk high wine-locaties om het gemakkelijk te maken voor de consument een geschikte high wine te reserveren. Eerder dit jaar werd HighTea.nl gelanceerd, deze soortgelijke website zorgt ervoor dat horecabedrijven beter vindbaar zijn voor de doelgroep. ‘’We merkten dat de vraag naar een high wine steeds meer toenam, daarom besloten we om hier een apart platform voor te realiseren,’’ vertelt Robin Streng, initiatiefnemer van HighWine.nl en HighTea.nl.

HighWine.nl | Overzicht van locaties

High wine is de luxe manier van borrelen. Diverse hapjes worden gecombineerd met verschillende glazen wijn. De populariteit is de afgelopen jaren flink gegroeid. HighWine.nl verzamelt zo veel mogelijk high wine-locaties, zodat de consument op een overzichtelijke manier het aanbod kan zien in zijn stad. Op de website is een pagina gemaakt per stad, waar verschillende filters in te stellen zijn. Zo kunnen consumenten met bepaalde allergieën of dieetwensen ook een geschikte high wine vinden. Deze filters bieden bijvoorbeeld een glutenvrije, vegetarische of veganistische high wine. Is het gewenste arrangement gevonden? Dan kan de consument direct reserveren via HighWine.nl. Op dezelfde wijze waarop ook HighTea.nl werkt.

Geen abonnementskosten

HighWine.nl werkt niet met abonnementen, maar op basis van met een no-cure-no-pay: als er geen reserveringen zijn, zijn er ook geen kosten. Alleen over een gereserveerde en genuttigde high wine wordt een commissie gevraagd. De aangesloten bedrijven kunnen via een persoonlijk account hun reserveringen en account beheren en reageren op recensies. Alle horecabedrijven kunnen zich nu gratis aanmelden voor een plek op de site.

Website: HighWine en HighTea

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.