Picknick in De Eikenhof | Leuke samenwerking Coffeelicious en privétuin

27-7-2020

  • Een high tea of brunch van Coffeelicious in Dordrecht en picknicken in privétuin De Eikenhof
  • Een high tea of brunch van Coffeelicious in Dordrecht en picknicken in privétuin De Eikenhof

De Eikenhof is het trotse eigendom van Corrie en Freek. Zij zijn de huidige bewoners van het prachtige witte huis met een droomachtige tuin. De tuin is voorzien van een zwemvijver, een meer met roeiboot, een schapenweide, een moestuin, grasvelden, verborgen schommels en een kippenren. Een sprookjesachtige omgeving voor een ultieme vakantiegevoel.

Deze zomer vond al 2x een picknick editie plaats bij De Eikenhof in Dordrecht en vanaf nu is het beschikbaar voor data met privé groepen. Leuke samenwerking voor gasten die genieten van het bezoeken van bijzondere tuinen! Je reserveert een picknickplekje bij Coffeelicious in Dordrecht op de Wijnstraat 182 door een high-tea of een brunch bij hun te bestellen. Je betaalt niet extra voor je zitplekje en je neemt je eigen picknick kleedje mee en je eigen mooie bordjes en bestek bijvoorbeeld.

Voor de liefhebbers van het bezoeken van tuinen

Brunchen of genieten van een high-tea van Coffeelicious in de privétuin van Corrie en Freek, De Eikenhof kan dus nu nog voor privé groepen! Je kunt altijd contact opnemen met Coffeelicious en een bezoek plannen. Zij houden je ook op de hoogte van de weersvoorspellingen! Mochten er verandering in komen dan zijn er 2 opties: de picknick wordt afgelast en verzet naar een volgende datum óf men mag de heerlijkheden ophalen bij de Bakery zodat er thuis genoten kan worden van al hun lekkers.

Leuke samenwerking tussen Coffeelicious en privétuin

Moet gaaf zijn om zo’n grote tuin te hebben als De Eikenhof en leuk om liefhebbers van tuinen er soms van mee te laten genieten! Daarnaast is het een besloten evenement dat slechts bezocht kan worden als men bij Coffelicious een brunch of high tea besteld. Hierdoor heb je ook zicht op het aantal mensen dat komt. Coffeelicious regelt de communicatie en de brunch of high-tea vanuit hun vestiging op de Wijnstraat 182 in Dordrecht en het adres van De Eikenhof is als volgt: Dubbeldamseweg Zuid 362.

 

 

Website: Coffeelicious & De Eikenhof

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.