PerTazza – Made Blue Waterbar | Duurzame, nieuwe designkraan mét koolzuurhoudend water

10-7-2018

  • PerTazza - Made Blue WaterbarPerTazza - Made Blue Waterbar
  • PerTazza - Made Blue WaterbarPerTazza - Made Blue Waterbar
  • PerTazza - Made Blue WaterbarPerTazza - Made Blue Waterbar
  • PerTazza - Made Blue WaterbarPerTazza - Made Blue Waterbar
  • PerTazza - Made Blue WaterbarPerTazza - Made Blue Waterbar
  • PerTazza - Made Blue WaterbarPerTazza - Made Blue Waterbar
  • PerTazza - Made Blue WaterbarPerTazza - Made Blue Waterbar

Een stijlvolle designkraan, met gekoeld, heet én koolzuurhoudend gefiltreerd water. Dat is de PerTazza – Made Blue Waterbar, die recent is gelanceerd. PerTazza Made Blue is een nieuwe, duurzame manier van water drinken voor op kantoor, in sportfaciliteiten, hotels, restaurants of in verzamelpanden. De PerTazza Made Blue Waterbar is naast heel stijlvol ook dé manier voor bedrijven om een duurzame impact te maken. “Op deze manier water drinken is veel milieuvriendelijker dan het gebruik van plastic tonnen of flesjes”, zegt Richard Cudovan, medeoprichter van PerTazza. “Met ons concept zorgen we er bovendien voor dat voor elk glas getapt water maar liefst 100 glazen schoon drinkwater in een ontwikkelingsland worden gerealiseerd. Voor een bedrijf met 50 medewerkers betekent dit dat er 5000 mensen meedrinken in een land waar toegang tot schoon drinkwater helemaal niet vanzelfsprekend is.”

PerTazza – Made Blue Waterbar | All-in ontzorgingsconcept

Gekoeld, kokend én bruisend water uit één kraan dus. De PerTazza – Made Blue 3-in-1 waterkraan maakt het mogelijk. De kraan is van Britse makelij, wordt geproduceerd van hoogwaardige RVS en is speciaal ontwikkeld voor bedrijven. PerTazza is een all-in ontzorgingsconcept waarbij alles rondom het waterdrinken is inbegrepen: kraan, installatie, service, garantie en onderhoud. De kraan met RVS-driptray wordt in een keukenblad of koffiemeubel gemonteerd. Alle bijbehorende apparatuur zoals zuivering, boiler, koeler en CO2-dispenser worden in de kast eronder weggewerkt en aangesloten op de waterleiding en afvoer.

Bruisend water | Transparante impact

Grootste verschillen met Quooker? De PerTazza Made Blue Waterbar biedt naast heet en koud ook bruisend water. Daarnaast wordt het water gefiltreerd én gezuiverd en heeft de kraan zoals gezegd een driptray die kan worden geïntegreerd in een meubel of pantry zonder dat er een wastafel nodig is. En dan is er natuurlijk het duurzaamheidsaspect. Met ieder glas water drinken er 100 mensen uit een ontwikkelingsland mee. “Naast gekoeld en bruisend water nemen we ook theewater mee in het concept. Daardoor kan een bedrijf tegen een relatief lage investering een grote impact maken op het gebied van duurzaamheid”, aldus Machiel van Dooren, medeoprichter van Made Blue.

Met deze exclusieve waterbar speelt PerTazza in op de grote vraag naar een esthetische oplossing op het gebied van gekoeld en kokend water. “Zoals we ook met onze koffie doen, willen we bedrijven met dit concept helemaal ontzorgen. Betalen per glas dus”, aldus Cudovan. “Daarbij zijn alle apparatuur, filters, preventief onderhoud en zes jaar volledige garantie inbegrepen. En natuurlijk de garantie dat er voor elk getapt glas 100 glazen naar ontwikkelingslanden gaan via Made Blue.”

PerTazza & Made Blue

Over Made Blue schreven wij recent nog een artikeltje, zij maken zich hard voor schoon drinkwater in ontwikkelingsgebieden. PerTazza brengt met de bonen van het exclusieve merk Buscaglione, de Italiaanse koffiecultuur per kopje naar kantoor. Een transparant concept met authentiek Italiaanse bonenkoffie op kantoor waarbij er betaald wordt per kopje koffie. Er hoeft geen investering gedaan  te worden in een dure kwaliteitsmachine en uitmuntende service staat hierbij centraal. Met een vergelijkbaar concept lanceert PerTazza nu de waterbar.

Website: PerTazza Waterbar

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.