Paxxio | Meer directe online boekingen genereren

10-10-2017

  • Paxxio
  • Paxxio price widgetPaxxio price widget
  • Paxxio Dashboard disparity overzichtPaxxio Dashboard disparity overzicht
  • Paxxio Disparity detailPaxxio Disparity detail
  • Paxxio DashboardPaxxio Dashboard

Iedere hotelier wil graag dat zijn of haar hotel 100% bezetting heeft. En het liefst met directe online boekingen. Realiteit is echter dat een groeiend aantal online hotelreserveringen gemaakt worden via online travel agencies, zoals bv. Booking.com, Expedia en Hotels.com. Resultaat: commissies. De technische horeca start-up Paxxio heeft hiervoor een set van handige tools ontwikkeld met maar één doel: meer directe online boekingen genereren voor hoteliers. Martin Paardekooper, General Manager van het Best Western Dam Square Inn Amsterdam maakt gebruik van Paxxio en zegt hier het volgende over: “Sinds het gebruik van Paxxio merken we dat meer directe boekingen ontvangen via onze eigen website. Ook zijn we nu in staat sneller te anticiperen op het moment dat onze directe prijzen hoger zijn dan de prijzen op andere kanalen.”

Paxxio | Hoe werkt het?

Veel gasten denken nog steeds goedkoper uit te zijn bij de grote boeking platformen. Onterecht, want vaak is direct reserveren bij het hotel goedkoper. Alleen hoe maak je dit inzichtelijk voor de websitebezoeker en genereer je meer directe boekingen?

Paxxio is gebruiksvriendelijk en zeer eenvoudig te integreren binnen de bestaande hotel website. In een oogopslag wordt het de website bezoeker duidelijk wat een verblijf in het hotel voor een specifieke datum op de eigen website kost, maar ook bij de grootste OTA’s. Dankzij Paxxio is het voordeel voor de hotelgast meteen duidelijk. Bezoekers hoeven niet langer online te shoppen voor de beste prijs.

Sinds de start van Paxxio in april 2017, hebben inmiddels meer dan 200 klanten de app afgenomen. Per 1 september hebben de oprichters, Jeroen Weustink en Albert Kreeft, ook een compleet nieuwe dashboard gelanceerd. Klanten hebben hiermee direct zicht op rate parity, availability, disparity en het gedrag van website bezoekers. Prijzen zijn te vinden op hun website.

Paxxio & rate parity

Volgens deze technische startup zijn hoteliers die contracten hebben met de OTA’s verplicht rate parity te staan en in Nederland is er nog geen wet die dit verbiedt. Natuurlijk kun je wel een korting geven op je website of een extra upgrade aanbieden. Deze kortingcodes worden opgenomen in de widget.

Website: Paxxio

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.