Pause Ritzy | een super alternatief voor een business lunch

5-10-2016

Leonie van Spronsen, woont en werkt in Parijs en vindt voor jou, als The Localpolitan, prachtige locaties om te slapen en te eten. Dit keer schrijft ze over een workshop lunch bij het Ritz: Pause Ritzy.

Jammerlijk genoeg gebeurt het nog te vaak: zakenreizen waarbij je als zakenman of vrouw eigenlijk amper de bestemming ziet. En dat terwijl er wel gaten in een programma zitten, in zuidelijkere landen wordt er vaak ruim twee uur pauze gehouden. Het Ritz Paris heeft hier een uitstekende oplossing voor gevonden!

Kookworkshop Pause Ritzy bij het Ritz in Parijs

Zij organiseren voor kleine teams (circa 14 personen) de ‘pause ritzy’, een kook workshop van 75 minuten waarin je samen met een chef je eigen maaltijd bereidt en ervan geniet met of zonder een glaasje wijn.

De kookschool is gevestigd in het chique Ritz hotel en ziet er prachtig uit, tijdens de les heb je met een beetje geluk zelfs een kijkje in de ‘echte’ keukens van het Ritz. Uiteraard werken ze alleen met de meest verse en lekkere producten. Alhoewel de les simpel is, leer je toch een aantal  basistechnieken. Leuk als teambuilding activiteit en het resultaat is heerlijk! Zelfs de prijs is redelijk, je kunt dit al doen voor € 65,= per persoon. Zo doe je wel iets speciaals in Parijs, ‘je hebt gekookt in het Ritz’, maar verlies je niet teveel tijd of budget, een super alternatief! Zeker iets wat in alle grote steden een super idee zou zijn.

Website: Ritz Paris

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.