Patatkoning Bram Ladage laat fans niet in de takke kou staan

15-1-2021

  • Muts - Tebbie nou op? - voor in de rij bij Bram Ladage

Menig Nederlander maakt al te graag een ommetje tijdens de lockdown. Wie een frisse neus wil halen én wil genieten van een warm moment, is bij Bram Ladage aan het juiste adres. Vanaf donderdag 14 januari 2021, deelt de patatkoning warme wintermutsen uit aan consumenten die een combideal bestellen. Om fans niet in de kou te laten staan, ontwierp Bram Ladage knusse mutsen met de humoristische leuzen ‘Tebbie nou op?’ en ‘Takke kou’. Met deze ludieke actie hopen de Ladages simpelweg een lach op het gezicht te toveren van Bram-liefhebbers.

Een ha(r)tverwarmende actie

“Wij laten ons niet zomaar dichtgooien.”, deelde Rocco Ladage, directeur Bram Ladage, stellig aan het begin van de coronacrisis. De befaamde patatketen nam alle coronamaatregelen in acht om fans op een veilige manier te voorzien van een klein geluksmoment. Om hen nog meer tegemoet te komen in de coronacrisis, krijgen Bramliefhebbers een muts bij aankoop van een patatje en Pepsi Max. Zo voorziet Bram Ladage men niet alleen van een warm Brammetje, maar ook van een warme muts. Juist omdat we wel een dosis humor kunnen gebruiken in deze tijd, gaven de Ladages een grappige, Rotterdamse twist aan de muts. Consumenten die zelf een muts willen scoren, kunnen ongeveer gedurende drie weken terecht bij verschillende Bram Ladage vestigingen.

Over Bram Ladage

Bram Ladage is in 1967 begonnen met een patatkraam op de Rotterdamse markt en inmiddels uitgegroeid tot een sterke formule met 31 winkels in Zuid-Holland. Het Rotterdamse familiebedrijf heeft een eigentijdse ‘handen-uit-de-mouwen’ aanpak, welke zich laat kenmerken door de pijlers: dagvers gesneden aardappelen en een snelle service met een persoonlijke touch. Ook is Bram voorstander van korte voedselketens en verkrijgen ze hun producten als het even kan lokaal.

Website: Bram Ladage

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.