Pastabar TITO start als ‘Dark Kitchen’ tijdens lockdown

23-11-2020

  • Pastabar TITO in AntwerpenPastabar TITO in Antwerpen
  • Pastabar TITO in AntwerpenPastabar TITO in Antwerpen
  • Pastabar TITO - Paccheri al raguPastabar TITO - Paccheri al ragu
  • Pastabar TITO - spaghetti alla chitarra ‘melanzane’ auberginePastabar TITO - spaghetti alla chitarra ‘melanzane’ aubergine
  • Pastabar TITO - spaghetti alla chitarralePastabar TITO - spaghetti alla chitarrale

Het blijft leuk om te zien dat er nog steeds horecaondernemers zijn die ook in deze periode een nieuw restaurant willen openen. Een mooi voorbeeld uit Antwerpen waar de pastabar TITO in de  lente 2021 de deuren opent maar NU al lanceert als ‘Dark Kitchen’.  

De locatie van pastabar TITO is op het Antwerpse Zuid, maar lanceert eerst al als ‘dark kitchen‘. Zoals ze aangeven: ‘Because they can. En omdat een dark kitchen de perfécte manier is om met een menu te gaan experimenteren en testen. TITO kookt énkel met verse pasta, en bio-producten van topkwaliteit.


Nduja en pistache | Not your average Italian 

Het menu van Pastabar TITO gaat van traditionele pasta pomodoro en romige burrata tot pasta met tomatensaus met nduja en mascarpone of pesto verde met pistache. Maar vooral: vérse pasta en enkel bio-ingrediënten van topkwaliteit. Binnenkort, in de lente, kan je voor defull experience  gaan als het restaurant opengaat. Tot dat moment er is, kan je van heerlijke pasta genieten die bij je thuis wordt geleverd via UberEats. 

Pastabar TITO start als ‘dark kitchen’ | Experimenteren en de keuken is klaar voor de opening in de lente 

Ambassadeurs vanfast casual diningRaphael Helsmoortel en Serge Frank hebben al meerdere succesvolle restaurants zoals Sum SumLa TaqueriaSumacFugu en TíoZe experimenteren al lange tijd met ‘dark kitchens‘ en hebben daarin momenteel ‘Little Korea’, ‘La Gyozaria‘ en nu dus ook pastabar TITO. De eerste twee blijven als dark kitchen opereren vanuit de keuken van resto SumSum, TITO daarentegen gaat binnenkort ook echt als restaurant open. 

Over Raphael & Serge

Business partnersRaphael en Serge gaan uit van het principe dat restaurantbezoek deel moet uitmaken van onze dagelijkse routine. Een snelle hap of heerlijk lang tafelen, beide en alle opties daar tussenin moeten kunnen. Alle restaurants hebben een funky, toegankelijk concept en liggen ook in een straal van 500 meter op het Antwerpse Zuid.

 

Website: TITO

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.