#ParkthatPhone in jouw telefoon parkeerplaats

14-7-2015

Mobile Parking Lot

Een mobiele parkeerplaats: een nieuwe semi technische vinding om je vergaderruimte mee te pimpen! Bij Mobileparkinglot.tumblr.com kun je verschillende ontwerpen downloaden, allemaal gratis. Gaaf initiatief van Christiano Neves en Fernando Barbella.

Waarschijnlijk veroorzaakt mijn grijze haar het, maar ik ben altijd op zoek naar mijn portemonnee, sleutels of mijn mobieltje! Als het zoeken wat te lang duurt neem ik me altijd voor een vaste plek te gaan creëren. Voor mijn sleutels en portemonnee is dit al aardig gelukt maar mijn mobiel ben ik nog regelmatig kwijt. Mobile Parking Lot is daarom misschien wel eens een handige gadget voor mij! Het is een gadget die je gratis kunt downloaden en kunt gebruiken om je vergaderruimte mee te pimpen. Vraag de deelnemers aan je vergaderingen, op een humoristische manier, om hun telefoon te parkeren in de Mobile Parking Lot.

Jouw telefoon parkeerplaats

Mobile Parking Lot zorgt ervoor dat je mobiel je niet meer kan afleiden gedurende een vergadering of als je aan het werk bent. Tijdens een vergadering zijn alle ogen op degene die spreekt gericht. Christiano Neves en Fernando Barbella hebben deze gadget samen bedacht terwijl ze werkten en woonden in Londen. Zij geloven dat het succes van een bijeenkomst wordt bepaald door actief betrokken te zijn bij een vergadering, zonder afgeleid te worden door mobiele telefoons. Om dit probleem van afleiding te voorkomen creëerden ze de Mobile Parking Lot, waar alle mobiele telefoons moeten worden geparkeerd voor een vergadering. #ParkthatPhone bij binnenkomst en focus. Je kunt verschillende ontwerpen gratis downloaden en gebruiken op kantoor, in een vergaderruimte of thuis. Dat laatste zal ik zeker doen! ^ Marjolein

Bron: PSFK

Website: Mobile Parking Lot

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.