Parc Broekhuizen | Koken met sterrenchefs van over de hele wereld

8-3-2017

  • Parc BroekhuizenKasteel Broekhuizen
  • Parc Broekhuizen
  • Parc BroekhuizenMarco Westmaas

Als je dit weekend goed uit eten wilt gaan dan moet je dit bij Parc Broekhuizen zijn. Hier wordt vanaf aanstaande vrijdag tot en met maandag 13 maart Dinner at the Parc georganiseerd. 10 sterrenchefs vanuit de hele wereld zullen acte de présence geven om samen met chef Marco Westmaas te gaan koken op het landgoed.

Dinner at the Parc

Het is een indrukwekkend rijtje, samen zijn de chefs goed voor maar liefst 20 Michelinsterren. Heinz Beck***, Paolo Casagrande***, Sven Elverfeld***, Jacob-Jan Boerma***, Martin Klein**, Moshik Roth**, Jannis Brevet**, Dieter Koschina** Matteo Ferrantino en Ian Kittichai komen tijdens dit gastronomische event hun signature dishes koken. Dit doen zijn samen met chef Marco Westmaas in de keuken van Parc Broekhuizen. Gedurende deze dagen worden er tevens meer dan 150 unieke wijnen van 34 verschillende wijnhuizen van over de hele wereld gepresenteerd door een aantal gerenommeerde wijnleveranciers.

Het event wordt afgesloten met een Kitchen Party op maandag 13 maart, waarbij maar liefst negen top-chefs op één avond in de keuken van Parc Broekhuizen samenkomen om hun unieke stijl, smaak en beleving te laten proeven aan hun gasten. De prijzen voor Dinner at the Parc variëren van € 95,- voor een lunch tot € 225,- voor diner. De prijzen zijn inclusief champagne en bijpassende wijnen. Er zijn nog steeds tickets beschikbaar.

Over Parc Broekhuizen

Na een restauratie van 2 jaar werd eind vorig jaar het authentieke landgoed Parc Broekhuizen in Leersum heropent. Op het landgoed wordt nu onder meer een restaurant en hotel in het topsegment geëxploiteerd. Het restaurant, waar chef Marco Westmaas de scepter zwaait, kreeg de naam ‘Voltaire’. Een tweede restaurant, restaurant Yard, opent naar verwachting in het voorjaar.

Website: Dinner at the Parc

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.